Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
rozpoczęcie nowego turnieju (prywatnego)
Autor Wiadomość
mnietuniema
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 07-09-2007, 15:29   rozpoczęcie nowego turnieju (prywatnego)

sierpniowy upek był opóźniony... zbierałem na nowe eq - więc nie walczyłem od dość dawna, a że odwołany został sierpniowy puchar - zainteresowały mnie turnieje prywatne...... i cóż...... albo liczba uczestników poniżej 3 albo turniej założony w czerwcu....

mam więc następującą prośbę/propozycję:

niech turnieje prywatne juz w momencie ich zakładania mają określoną datę rozpoczęcia lub te turnieje rozpoczynają się automatycznie po miesiącu od ich założenia...
problem dotyczy zwłaszcza high leveli.... to wyjaśnienie chyba jest wystarczające :) tym bardziej że nie wszystkie turnieje są za 0 mf-ów....

Corso 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Wysłany: 07-09-2007, 17:45   

Hmmm nigdy nie brałem udziału w turnieju (no raz... przegrałem z gościem o 40 lvli więcej ;] ) więc nie wiem głównie jak to jest. Jednak musi być wnerwiające gdy dołączamy do turnieju który nie ma szans ruszyć, a my nie możemy awansować g:\

Dlatego jestem na tak g:)

Majk 
Użytkownik

Nick: Michal
Level: 160
Wysłany: 07-09-2007, 17:55   

Corso napisał/a:
Jednak musi być wnerwiające gdy dołączamy do turnieju który nie ma szans ruszyć, a my nie możemy awansować

O tak popieram !
Nigdy w takiej sytuacji nie byłem,że dołączyłem do turnieju,którego rozpoczęcie się przeciąga a ja nie moge zdobyć lvl ...
Byłbym raczej mocno zdenerwowany :>
Na tak ;)

Crypton 
Game Master

Level: 230
Wysłany: 08-09-2007, 14:34   

[Kliknij tutaj]

Warto jednak czasami użyć szukajki.

mnietuniema
Użytkownik

Wysłany: 08-09-2007, 14:46   

@ up

czytałem, czytałem :cool:

i to też:
Poprawione błędy:
+ jesli twórca turnieju usunie konto to jego nierozpoczęte turnieje zostaną anulowane

mi przede wszystkim chodziło o pierwszą część mojej propozycji, żeby pole "data rozpoczęcia" było obowiązkowe - to jest ważniejsze dla tych którzy dopiero chcą się zapisać, automatyczny start jest ważniejszy dla tych którzy już się zapisali do takiego turnieju-widma... podobne ale subtelna różnica jest...

ChmuraCS 
Użytkownik

Nick: chmur0n
Level: 127
Świat: 3
Wysłany: 08-09-2007, 18:41   

Już z 3 tematy takie były i jestem na TAK... :] sam raz tak mialem i czekałem 2tyg.

xJedix 
Użytkownik

Wysłany: 10-09-2007, 20:14   

Dobry pomysł ;) . Do up'a trzeba się przygotować i fajnie by było jakby wprowadzili dokładny termin rozpoczęcia turnieju bo mogłoby być tak że założyciel gdzieś wyjechał i kto odpali turniej?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi