Mam taką małą propozycje ponieważ jak narazie widze że tylko w ETERNI można w karczmie kupić drinka chcialbym aby we wszystkich karczmach można by było kupować drinki i soki orzeźwiające tak jak w ETERNI
_________________ Nie nawidze nOOOOOOOOOOOOOOów
Ostatnio zmieniony przez Swmajkel 26-05-2008, 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Mam taką małą propozycje ponieważ jak narazie widze że tylko w ETERNI można w karczmie kupić drinka chcialbym aby we wszystkich karczmach można by było kupować drinki i soki orzeźwiające tak jak w ETERNI
Nie tylko w ETERNI, są także inne miasta gdzie możesz się czegoś napis
PS (Nazwa tematu)
Cytat:
2.5. Zabronione jest przesadne formatowanie tekstu (w tym pisanie FrEaKiEm). Kolorowanie i zwiększanie/zmniejszanie czcionki dozwolone jest tylko w szczególnych przypadkach, a o takowych decyduje Administracja.
Ale po co to komu? Nawet twórcy nie będą zajmować się takimi "pierdołami". Chcesz się napić? Idź do Eternii . Niee, ten pomysł nie przejdzie, to niepotrzebne. Na nie.
Ja bym to usunął a nie Te napoje bo są zbędne jak by dawały powiedzmy 1 hp dziennie więcej za wypicie to jeszcze coś ale jak inni powiedzieli ONE NIC NIE DAJĄ :)
_________________ Zawsze jestem i byłem sobą .....
Kompletnie bez sensu pomysł, te napoje po pierwsze nic nie dają a jeszcze sie kase na nie traci, co prawda malo kasy ale sie traci...
Jestem na nie
_________________ POBIERZ ENCYKLOPEDIE MFO BY PANUS1990 : ( za free)
Gofr [Usunięty]
Wysłany: 27-05-2008, 11:58
jak chcesz się napić idź do Eternii. Chcesz się spłukać idź do Folhord, proste Po co tego więcej? Ewentualnie gdy gra będzie jużskończona i nie będzie co robić, można wprowadzać takie dodatki... A tak wogóle to propozycja się już tyle razy pojawiała... Wystarczyło poszukać