Jeżeli masz ten 50 lvl a do wali z bossem wybierzesz sobie 55 to do aktualnych statystyk dokładsz pkt. wg.uznania.
Oczywiscie jezeli wybrałes sobie taki lvl na jaki jest jakieś lepsze eq to masz prawo je załozyc na walke z bossem.
Właśnie tak - zawsze się sprawdzam na bossie i jeśli czegoś brakuje - to poprawiam to na next levelu... Taka wyszukiwarka to po co niby? Wszyscy gracze radzą sobie dobrze i bez tego, no i jak pisali inni - pozostają logi gracza...
Ja uważam że pomysł nie za bardzo przydatny . Na Portalu MFO jest napisany minimalny poziom na pokonanie danego bossa i najlepszy poziom na atak na niego. Dodanie tej wyszukiwarki nie zaszkodzi, ale masz Portal MFO. Trzeba z niego korzystać.
mi się podoba, to byłby taki ranking na jakimlvlu zabito bossa
Właśnie o czymś takim myślałem. Skoro jest ranking dla ranqu, expa, a nawet dla czach, to dlaczego nie ma być rankingu dla najsprawniej pokonujących bossy? W końcu to RPG. Uważam, że bossowcom też się należą jakieś medale Proponuję ustalanie takiego ranqu wg poniższych kryteriów:
1) lvl
2) ilość tur potrzebna do wykończenia bossa
3) czas serwera (kto pierwszy ten lepszy)
Oczywiście pkt 2 stosowałoby się w przypadku równego lvl, a pkt 3 w przypadku takiej samej ilości tur
To już lepiej żeby bossow dodać do areny w miastach tyle tylko ze sie nie dostaje kasy ani expa
bossowie byli by w najbliższym mieście np Shiva była by w Nirdii, Kalvador w devos itp.
można było by zrobić płatne walki np za 50k 1walka z shivą lubo coś w tym stylu:P
Ehh... a powiedzcie mi.. kto sie za to zabierze? bo szanowny admin nie potrafi upka dokonczyc a wy chcecie zeby takiego bzdeta wprowadzil? to jest zbedne. Jest wyszukiwarka szukasz graczy w przedziale lvlowym patrzysz kto ubil z jaka latwoscia. Wiekszosc graczy tak robi i nie marudzi wiec nie widze powodu zeby wprowadzac takie cos
Po walce moze miej wiecej zobaczyc jak kto ma staty. Ale to nie ejst zbyt potzrebne jak chcesz sprawdzac cos takeigo wchdoz w log igarcza bedzie to samo tylko troszke wolniej to trwalo