@EDIT: I żeby nie zakładać kolejnych tematów... Proponuję dodać pod napisem "Prosto z gry" przycisk odświerz żeby można było sobie na bierząco czytać tak jak w grze
@EDIT: I żeby nie zakładać kolejnych tematów... Proponuję dodać pod napisem "Prosto z gry" przycisk odświerz żeby można było sobie na bierząco czytać tak jak w grze
Może być;D Hehehe będzię można sobie poczytać, nie będac zalogowanym;P
Holigula_Mixrus napisał/a:
Może być;D Hehehe będzię można sobie poczytać, nie będac zalogowanym;P
Teraz także można sobie "poczytać" a przyciski odpowiedzialny za odświeżenie strony znamy?
można również wcisnąć F5
Nie widzę sensu robienia takiego "guzika" - skoro do przycisku na klawiaturze czy w przeglądarce mamy rzut beretem
Ale im chodzi raczej o taki przycisk co mamy w grze koło czatu - co nie odświeża całej strony, i zawsze to wygodniej
o rzeczywiście ... będziesz siedział na stronie głównej (marnował czas) i czytał co inni piszą
- "Kto na solo!" "100-103 na SOLO" "Atakować!" "KTO CHCE POJA NA 20??" "szukam timu powyżej 300 ranq!!!!"
b.ciekawe a zarazem twórcze zajęcie - pomyślcie jeszcze raz
a mi sie wydaje ze ten przycisk pokaz ostatnią walke odnosi sie do calej gry a nie tylko wybranego miasta
czat zeczywiscie przeniesiono pod folhord ale tez czasami zdarza sie tam niezly spam
Ostatnia walka pokazuje losowe. I Rapsa z Eternii i Walki z Langeburga.
A to screen jaki wykonałam parę sekund temu:
Eternia czy Folhord.
Wszędzie wulagryzmy ;/
Zupełnie nie wiem czemu ten ficzer ma służyć (chyba, że to "sztuka dla sztuki"). Nie sądzę, żeby to było atrakcją czy magnesem do zarejestrowania się..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem