Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 15-06-2008, 09:26
Ja tak szczerze to ogółem nie jestem w stanie pojąć czemu ma służyć ten cały odpis czatu na głównej.... Chyba mój zamknięty umysł tego nie przyswaja...
Przecież rozmowy graczy nie promują tej gry, bynajmniej, a wg mnie mogą co najwyżej ludzi od niej odsunąć chyba że Jacek chce zmniejszyć przyrost naturalny na MFO....
Temat był już poruszany w forum "Błędy" pod taką samą nazwą.
A propozycja przeniesienia chatu do innego dalszego miasta mi się podoba, choć i w tych miastach zdążają sie przekleństwa i inne tego typu rzeczy. Tego sie nie uniknie.
Najlepiej na całej salamandrii ( po upie )
Bo na 1 kontynencie, to aż się patrzeć nie chce na czat ...
Właśnie tak... Sam tam jestem i nie narzekam
W pierwszych miastach co chwile jakieś wyzwiska lecą, albo "zrobię avka za kasę", albo, najgorsze: "hahahahahahahahhahahahahahahha
hahahahahahahahahhahahahahahhahahaha"
Najlepiej na całej salamandrii ( po upie )
Bo na 1 kontynencie, to aż się patrzeć nie chce na czat ...
Właśnie tak... Sam tam jestem i nie narzekam
W pierwszych miastach co chwile jakieś wyzwiska lecą, albo "zrobię avka za kasę", albo, najgorsze: "hahahahahahahahhahahahahahahha
hahahahahahahahahhahahahahahhahahaha"
itp syf
a tak btw czemu gracze tam tego nie zgłaszaja jak w Balis ktos przeklnie to cos takiego jest odrazu zgloszone dzieki czemu takie zjawisko wogole nie wystepuje