Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
troche o leczeniu w czasie walki
Autor Wiadomość
fnatic 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Shinro
Level: 666
Wysłany: 25-06-2007, 21:02   

omg -.- nie umiesz ? Twoj bol . Sie naucz albo niech Ci kolega pomoze . w tej grze bardzo latwo zarobic kase g;) oczywiscie trzeba myslec g:D ale dla Ciebie to chyba za trudne ja z dnia na dzien zarabiam coraz wiece :/ close it ,please... wszystko wyjasnione spammowisko sie robi g:P

Krecik
Użytkownik

Wysłany: 26-06-2007, 15:17   

-,- Sposobów na zarobienie kasy jest sporo a organiczen w uzywaniu niepowinno byc bo co z tego mag uzyje 5-7 razy miksturke a potem moze sie leczyci gemem 10000 x mocniej a to rycerze duzo miksturek uzywaja
po 2 na 30 lvl to przeciez mozesz duzo miskturek 1 lub 2 lvl kupic albo idzi do urkaden na kamienne nietoperze problem?
a moze masz źle skryp ustawiony?
przejoł bys sie tym ze rycerzy jest w mf mniejszosc bo walka rycerza jest 100 x trudniejsza niz maga

mklem1
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 151
Wysłany: 26-06-2007, 20:31   

Krecik napisał/a:

przejoł bys sie tym ze rycerzy jest w mf mniejszosc bo walka rycerza jest 100 x trudniejsza niz maga

To masz jakiś mały lv. Od 50 lv wzwyż magiem gra sie coraz trudniej (1 vs 1 i Potworki)

Osobiście mam lv 50 i gram magiem jakoś nie narzekałem na brak kasy zawsze miałem jej multum..... może rozłożyłeś sobie tak staty ze twojej postaci trudno jest wygrywać 1vs1 i ubijać monstery(jak na twój poziom), ale to już twój problem.

Więc nie jestem za tym pomysłem pomyśl co by ci dało więcej miksów ?
Tracił byś więcej kasy na ich kupno....

cochiloco 
Użytkownik

Wysłany: 27-06-2007, 07:26   

Krecik napisał/a:
-,- Sposobów na zarobienie kasy jest sporo a organiczen w uzywaniu niepowinno byc bo co z tego mag uzyje 5-7 razy miksturke a potem moze sie leczyci gemem 10000 x mocniej a to rycerze duzo miksturek uzywaja
po 2 na 30 lvl to przeciez mozesz duzo miskturek 1 lub 2 lvl kupic albo idzi do urkaden na kamienne nietoperze problem?
a moze masz źle skryp ustawiony?

niewiem co Ty masz do magów ??
jak nie wiezysz ze klasy sa zrównane to pograj magiem i zobaczymy czy gra Ci sie łatwo i przyjemnie
leczenie gemem jest ograniczone od ilosci mp jak nie bedzie mial czym uzupelnic mp to pada
klasy sa wymieszane miedzy lvl na niektórych poziomach jest wiecej magów a na innych wiecej wojów
skoro walak magiem jest latwiejsza to czemu w top 10 jest duzo wojów ??

--------------------
pozdro

Aesso 
Użytkownik

Wysłany: 29-06-2007, 10:16   

Marvelous napisał/a:
Moja rada dla biednych: posiedźcie na targu kupując np. tanio gemy, nabijcie je na 5 gwiazdek i sprzedajcie(to nie jest takie trudne znaleźć promocje na targu).

Super.... moze od 1lv beda nabijac gemy z + do stat? oO Ciekawe, ile im to zajmie ;)

Fretka napisał/a:
Ja na ś1 w 1 dzień zarabiam 10k+ na samym łażeniu

10k+... ile to jest?
Ja jak mam all ruchy to w 1 dzien robie po ok. 800k w labiryncie...

Krecik napisał/a:

:p Gralem Wojem i zawsze mi uwazalem, ze mi lepiej idzie niz niektorym magom. Pewnie dlatego, ze w najbardziej niespodziewanych momentach (Przeciwnik juz ledwo dyszy) Musze uzyc mix'a many i to wiaze sie po czesci z pregrana (gdy woj ma duzy atak/speed) :-D

Marvelous 
Użytkownik

Level: 145
Wysłany: 29-06-2007, 21:00   

Cezor napisał/a:
Marvelous napisał/a:
Moja rada dla biednych: posiedźcie na targu kupując np. tanio gemy, nabijcie je na 5 gwiazdek i sprzedajcie(to nie jest takie trudne znaleźć promocje na targu).

Super.... moze od 1lv beda nabijac gemy z + do stat? oO Ciekawe, ile im to zajmie

To był tylko przykład. Na low levelach można zarabiać wystawiając skórki z dzika na targu, bo jest sporo kolekcjonerów. Od eliar można na miksach zarabiać. Ja z gemami przykład podałem, ponieważ jest moim aktualnym sposobem zarabiania, więc odrazu mi się na myśl przychodzi.

fnatic 
Użytkownik

Wysłany: 29-06-2007, 21:02   

skory dzika , eQ miksy ja widze pelno kasy ja nie wiem gdzie wy macie problem g:P

fnatic 
Użytkownik

Wysłany: 30-06-2007, 05:08   

Marvelous, ja nie mowi ze Ty masz xPP moim zdaniem temat do zamkniecia ale ja tu od tego nie jestem g:P w eliar to juz mozna zarabiac po 70-80 k dziennie wiec nie wiem gdzie wam brak kasy na miksy xPP

sorry za doubla jak ktos moze to niech scali dopiero jak wyslalem zobaczylem :oops: a usunac nie moge , a ten post miedzy moimi postami wygasl g:zla
Ostatnio zmieniony przez fnatic 02-07-2007, 09:47, w całości zmieniany 2 razy  

TheMooNN
Użytkownik

Level: 116
Wysłany: 30-06-2007, 06:38   

Jestem Przecie ! Jak wprowadzimy 7 razy leczenie to same remisy Bendą !!
Największe Miejsce : 11

Statystyki Postacią w Pierwszym Świecie :
Największy Rank : 14,846
Największy Rank W Walce : 757
Największe Miejsce : 20

Krzysiek 
Użytkownik

Nick: TakamatsuYamamoto
Level: 136
Wysłany: 04-07-2007, 21:14   

Fortesque napisał/a:
Nie wiem po co na niego tak naskakujecie to jest tylko propozycja. Ja tam sie w ogóle nie lecze więc mi to wszystko jedno.
Ale też fakt na początkowych lvl jest niesamowicie trudno bo trzeba kupować te uzbrojenia typu ogromny topór za 24000 (14000- 20000 na targu). No w prawdzie jest dużo sposobów na zarabianie ale to TYLKO na wyższych lvl. Także nie wiem co low-lvl mają sprzedawać, żeby kupować mixy lv2 po 20000-80000G. Ale ja mam na to sposób. Jak mixy lv1 są już za małe żeby cię wyleczyć no to exp na potworach dopóki nie dojdziesz do Eliar albo nie zakupisz. Przynajmniej zarobisz troche kasy. Ale jakby to wprowadzono no to zwycięstwo by zależało od tego kto pierwszy zaatakuje.
50/50

O ile mi wiadomo to Ogromny topór znajduje sie gdzieś w jaskini Leech Kinga -.-
a kupienie mixtur lv 2 to wydatek (jesli kupował byś-moje polecam sie xD )
100 szt - 10k
mix lvl 3 róznie mozna kupić nawet 100 szt. za ~ 100k
mix lvl 4 tutaj to prawdziwa loteria niektórzy mi kupowali 250 szt. za ponad 400k ale z powodzeniem mozna mniejsze ilości kupić

Low lvl mogą dostac spore pieniądze jak na lvl za skóry dzika (na 8 lvl samego expienia na potworkach miałem juz uzbieranych 40)

Mikstury życia lvl 2 mozna dostać expiąc w podziemiach Urkaden bo z nietoperzy wypadają
b.b.b często

Jak nie masz eq na pvp to nie walcz. bo tylko na tym stracisz i pamientaj expienie na potworkach na małym lvl wymaga wtrwałości i nie odrazu widać efekty.

To nie wszystkie sposoby zdobywania gotówki... pomyślcie sami ;)
Od Eliar kase juz spokojnie mozna trzepać z mixtur ;-)

ps. jesli odkopałem to sry ale nie wiem ktory dzisiaj jest xD

arobesciak 
Użytkownik

Nick: zikzak
Level: 201
Wysłany: 05-07-2007, 13:16   

wykurwisty pomysl sorka za brzydkie slowo i za blendy :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

HarGrove 
Użytkownik

Nick: The HarGrove
Level: 4
Wysłany: 13-07-2007, 00:09   

Chcesz kase?? kombinuj na targu

Medkubo 
Użytkownik

Level: 138
Wysłany: 18-07-2007, 01:26   

Porąbane :neutral:

NP.Ja Mam 1200 ukików i 1000 celności
A [Przeciwnik] 700-800 uników i 500-600 celności

JAKIM BOŻYM CÓDEM ON/a TRAFIA ZA KAŻDYM RAZEM I UNKIA MOJEGO CIOSU?!

ERMNGH POROMBANE :cry:

Pozdro i Miłego Grania ;]

michalek122 
Użytkownik

Nick: michal122
Level: 8
Wysłany: 26-08-2008, 08:42   

sintui jak zostałes testerem?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi