omg -.- nie umiesz ? Twoj bol . Sie naucz albo niech Ci kolega pomoze . w tej grze bardzo latwo zarobic kase oczywiscie trzeba myslec ale dla Ciebie to chyba za trudne ja z dnia na dzien zarabiam coraz wiece close it ,please... wszystko wyjasnione spammowisko sie robi
-,- Sposobów na zarobienie kasy jest sporo a organiczen w uzywaniu niepowinno byc bo co z tego mag uzyje 5-7 razy miksturke a potem moze sie leczyci gemem 10000 x mocniej a to rycerze duzo miksturek uzywaja
po 2 na 30 lvl to przeciez mozesz duzo miskturek 1 lub 2 lvl kupic albo idzi do urkaden na kamienne nietoperze problem?
a moze masz źle skryp ustawiony?
przejoł bys sie tym ze rycerzy jest w mf mniejszosc bo walka rycerza jest 100 x trudniejsza niz maga
przejoł bys sie tym ze rycerzy jest w mf mniejszosc bo walka rycerza jest 100 x trudniejsza niz maga
To masz jakiś mały lv. Od 50 lv wzwyż magiem gra sie coraz trudniej (1 vs 1 i Potworki)
Osobiście mam lv 50 i gram magiem jakoś nie narzekałem na brak kasy zawsze miałem jej multum..... może rozłożyłeś sobie tak staty ze twojej postaci trudno jest wygrywać 1vs1 i ubijać monstery(jak na twój poziom), ale to już twój problem.
Więc nie jestem za tym pomysłem pomyśl co by ci dało więcej miksów ?
Tracił byś więcej kasy na ich kupno....
-,- Sposobów na zarobienie kasy jest sporo a organiczen w uzywaniu niepowinno byc bo co z tego mag uzyje 5-7 razy miksturke a potem moze sie leczyci gemem 10000 x mocniej a to rycerze duzo miksturek uzywaja
po 2 na 30 lvl to przeciez mozesz duzo miskturek 1 lub 2 lvl kupic albo idzi do urkaden na kamienne nietoperze problem?
a moze masz źle skryp ustawiony?
niewiem co Ty masz do magów ??
jak nie wiezysz ze klasy sa zrównane to pograj magiem i zobaczymy czy gra Ci sie łatwo i przyjemnie
leczenie gemem jest ograniczone od ilosci mp jak nie bedzie mial czym uzupelnic mp to pada
klasy sa wymieszane miedzy lvl na niektórych poziomach jest wiecej magów a na innych wiecej wojów
skoro walak magiem jest latwiejsza to czemu w top 10 jest duzo wojów ??
Moja rada dla biednych: posiedźcie na targu kupując np. tanio gemy, nabijcie je na 5 gwiazdek i sprzedajcie(to nie jest takie trudne znaleźć promocje na targu).
Super.... moze od 1lv beda nabijac gemy z + do stat? oO Ciekawe, ile im to zajmie
Fretka napisał/a:
Ja na ś1 w 1 dzień zarabiam 10k+ na samym łażeniu
10k+... ile to jest?
Ja jak mam all ruchy to w 1 dzien robie po ok. 800k w labiryncie...
Krecik napisał/a:
Gralem Wojem i zawsze mi uwazalem, ze mi lepiej idzie niz niektorym magom. Pewnie dlatego, ze w najbardziej niespodziewanych momentach (Przeciwnik juz ledwo dyszy) Musze uzyc mix'a many i to wiaze sie po czesci z pregrana (gdy woj ma duzy atak/speed)
_________________ Cokolwiek bym tu napisal, to i tak nikt tego nie czyta...
Marvelous napisał/a:
Moja rada dla biednych: posiedźcie na targu kupując np. tanio gemy, nabijcie je na 5 gwiazdek i sprzedajcie(to nie jest takie trudne znaleźć promocje na targu).
Super.... moze od 1lv beda nabijac gemy z + do stat? oO Ciekawe, ile im to zajmie
To był tylko przykład. Na low levelach można zarabiać wystawiając skórki z dzika na targu, bo jest sporo kolekcjonerów. Od eliar można na miksach zarabiać. Ja z gemami przykład podałem, ponieważ jest moim aktualnym sposobem zarabiania, więc odrazu mi się na myśl przychodzi.
Marvelous, ja nie mowi ze Ty masz xPP moim zdaniem temat do zamkniecia ale ja tu od tego nie jestem w eliar to juz mozna zarabiac po 70-80 k dziennie wiec nie wiem gdzie wam brak kasy na miksy xPP
sorry za doubla jak ktos moze to niech scali dopiero jak wyslalem zobaczylem a usunac nie moge , a ten post miedzy moimi postami wygasl
Ostatnio zmieniony przez fnatic 02-07-2007, 09:47, w całości zmieniany 2 razy
Nie wiem po co na niego tak naskakujecie to jest tylko propozycja. Ja tam sie w ogóle nie lecze więc mi to wszystko jedno.
Ale też fakt na początkowych lvl jest niesamowicie trudno bo trzeba kupować te uzbrojenia typu ogromny topór za 24000 (14000- 20000 na targu). No w prawdzie jest dużo sposobów na zarabianie ale to TYLKO na wyższych lvl. Także nie wiem co low-lvl mają sprzedawać, żeby kupować mixy lv2 po 20000-80000G. Ale ja mam na to sposób. Jak mixy lv1 są już za małe żeby cię wyleczyć no to exp na potworach dopóki nie dojdziesz do Eliar albo nie zakupisz. Przynajmniej zarobisz troche kasy. Ale jakby to wprowadzono no to zwycięstwo by zależało od tego kto pierwszy zaatakuje.
50/50
O ile mi wiadomo to Ogromny topór znajduje sie gdzieś w jaskini Leech Kinga -.-
a kupienie mixtur lv 2 to wydatek (jesli kupował byś-moje polecam sie )
100 szt - 10k
mix lvl 3 róznie mozna kupić nawet 100 szt. za ~ 100k
mix lvl 4 tutaj to prawdziwa loteria niektórzy mi kupowali 250 szt. za ponad 400k ale z powodzeniem mozna mniejsze ilości kupić
Low lvl mogą dostac spore pieniądze jak na lvl za skóry dzika (na 8 lvl samego expienia na potworkach miałem juz uzbieranych 40)
Mikstury życia lvl 2 mozna dostać expiąc w podziemiach Urkaden bo z nietoperzy wypadają
b.b.b często
Jak nie masz eq na pvp to nie walcz. bo tylko na tym stracisz i pamientaj expienie na potworkach na małym lvl wymaga wtrwałości i nie odrazu widać efekty.
To nie wszystkie sposoby zdobywania gotówki... pomyślcie sami
Od Eliar kase juz spokojnie mozna trzepać z mixtur
ps. jesli odkopałem to sry ale nie wiem ktory dzisiaj jest