Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Zażalenia
Autor Wiadomość
playcz 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: woseba11
Level: 999
Wysłany: 20-08-2008, 16:20   Zażalenia

Chodzi o to, że jeżeli GM odpowie na zażalenie, aby przyszła wiadomość od mistrza gry: "GM xxx odpowiedział na Twoje zażalenie".

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Lag 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 20-08-2008, 16:21   

Jeśli dostaniesz kare to przecież będziesz sprawdzał zażalenia. Zbędne,

Conrado 
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 20-08-2008, 16:25   

Lag napisał/a:
Jeśli dostaniesz kare to przecież będziesz sprawdzał zażalenia. Zbędne,

A zresztą i tak jakby miało wejść to za kilka lat pewnie bo zanim admini się ze wszystkim wyrobią to ...

CraZy_CrY 
Użytkownik

Nick: Cred
Level: 55
Wysłany: 22-08-2008, 07:36   

No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł, to tak jak wiadomość, że xxx wygrał aukcję na targu :p , a tak to musiałby sprawdzać w logach ;) , a pomysł według mnie jest przydatny :D :wink: Lag, ale małe oudogodnienie nie zaszkodzi, a wręcz pomoże ;)
Ostatnio zmieniony przez CraZy_CrY 22-08-2008, 14:48, w całości zmieniany 1 raz  

Lag 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 22-08-2008, 10:44   

CraZy_CrY napisał/a:
No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł

dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach xD

@Kamaize
to zależy od stopnia uzależnienia użytkownika xD
Ostatnio zmieniony przez Lag 22-08-2008, 10:52, w całości zmieniany 1 raz  

Kamaize 
Użytkownik

Nick: Kamaize
Level: 400
Wysłany: 22-08-2008, 10:49   

Lag napisał/a:
CraZy_CrY napisał/a:
No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł

dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach xD

No nie wiem. ja jak dostane puszke to siadam tylko wieczorem zeby zobaczyc czy odpowiedizal jak nie to ide.

Phantom 
Użytkownik

Wysłany: 22-08-2008, 16:04   

playcz napisał/a:
Chodzi o to, że jeżeli GM odpowie na zażalenie, aby przyszła wiadomość od mistrza gry: "GM xxx odpowiedział na Twoje zażalenie".

W moim interesie jest sprawdzenie czy GM odpowiedział na zażalenie a nie maszyny...
powinno (i pewnie zostanie) zostać tak jak jest.

koshiba 
Użytkownik

Nick: bater
Level: 114
Wysłany: 22-08-2008, 19:15   

Jaki z tego morał :?: Zapoznaj się z regulaminem i przestrzegaj go, a na pewno nie będzie ci to potrzebne :-D

playcz 
Użytkownik

Nick: woseba11
Level: 999
Wysłany: 24-08-2008, 20:15   

koshiba napisał/a:
Jaki z tego morał :?: Zapoznaj się z regulaminem i przestrzegaj go, a na pewno nie będzie ci to potrzebne :-D

?? koleś pocisnąłeś :D są setki graczy którzy dostali jakiegoś bana i są niewinni, zwyczajne pomyłki, po to są zażalenia, zauważ, że gdyby była pewność, że GM'i nie będą popełniali żadnych błędów, to na 100% zażaleń by nie było

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Vilshion 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Vilshion
Level: 116
Wysłany: 26-08-2008, 09:19   

a wedlug mnie takze zbede GM ci odpisze wiadomosc sprowadzajaca sie do tego : "KMB- KARA MUSI BYC" albo " Zawiniles? Zaplac za to! " prawei zawsze niemasz dowodow na swoja niewinnosc

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi