Chodzi o to, że jeżeli GM odpowie na zażalenie, aby przyszła wiadomość od mistrza gry: "GM xxx odpowiedział na Twoje zażalenie".
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł, to tak jak wiadomość, że xxx wygrał aukcję na targu , a tak to musiałby sprawdzać w logach , a pomysł według mnie jest przydatny Lag, ale małe oudogodnienie nie zaszkodzi, a wręcz pomoże
Ostatnio zmieniony przez CraZy_CrY 22-08-2008, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach
@Kamaize
to zależy od stopnia uzależnienia użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Lag 22-08-2008, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach
No nie wiem. ja jak dostane puszke to siadam tylko wieczorem zeby zobaczyc czy odpowiedizal jak nie to ide.
Jaki z tego morał Zapoznaj się z regulaminem i przestrzegaj go, a na pewno nie będzie ci to potrzebne
?? koleś pocisnąłeś są setki graczy którzy dostali jakiegoś bana i są niewinni, zwyczajne pomyłki, po to są zażalenia, zauważ, że gdyby była pewność, że GM'i nie będą popełniali żadnych błędów, to na 100% zażaleń by nie było
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
a wedlug mnie takze zbede GM ci odpisze wiadomosc sprowadzajaca sie do tego : "KMB- KARA MUSI BYC" albo " Zawiniles? Zaplac za to! " prawei zawsze niemasz dowodow na swoja niewinnosc