Chyba się nie zrozumieliśmy w moim poście są informację nt. v. PC i PS3, dlatego nie rozumiem, dlaczego się burzysz ;>
Tak więc dzisiaj miałem trochę więcej czasu i mogę trochę bardziej rozwinąć...
Gra po dłuższym używaniu nadal sprawia b. dobre wrażenie. Prawdą jest, że to najlepsza z dostępnych FIF. Różnice pomiędzy 08, 09 są ogromne. Mniej obeznani mogliby stwierdzić, że to zupełnie inne serie.
Postacie płynnie się poruszają, bramkarze już nie bronią "tak sztucznie", zachowują się niczym żywi
Tryb menedżerski również jest b. dobry. Czytelny i przejrzsty interfejs, oraz pare innych bajerów
Czy naprawdę jest taka różnica między egzemplarzem na PS2, a na PS3 ?
W poprzednich seriach tak było, w tej nie wiem, bo nie grałem jeszcze w 09 na PS2, więc nie potrafię Ci powiedzieć, ale zgaduje, że pewnie z tym tytułem będzie tak samo
Ehh, no to szkoda .
Bo zagrałbym sobie na tym silniku next.gen.
A nie mam PS3 na co dzień .
W sumie zastanawiam się czy kupować X BOXA za 500 zł,
czy poczekać z pół roku, aż wyjdzie PS4 (jeśli już nie wyszło)
i kupić je po roku od wydania, aż cena zmaleje
Jeśli chcesz kumplami zagrać rarem w FIFE to ja polecam.
Z analogicznego punktu widzenia Pes 09 będzie lepszy od fify będzie lepiej grywalny bardziej dopracowany system gry szybsza akcja no i trudniejszy od fify Wesoły Według mnie Fify z numerkiem wyższym od 2004 niczym się nieróżnią poza grafika Wesoły Jestem fanem pesa i jak fify. Lecz niestety pes ma większe wymagania w porównaniu z fifą.
Ale jak masz sprzęt w miarę dobry to pes.
Ja mam Pes 2008 i nie gardzę. Oczywiście wiem, że w Fifie jest wiele licencjonowanych lig, piłkarzy i zespołów, ale poziom trudności mnie odstraszył, gdy pierwszy raz zagrałem w Fifę '07. Natomiast w Pes'ie jest większa grywalność. Najnowszej części nie mam, ale grałem w demo i jest extra. W ankiecie dałem Pes
Jeżeli nauczysz się kreatywnie grać w FIFE, to jest ona o niebo lepsza od PESa ...
W Pro Evo efektowna gra robi się sama, a w Fifie musisz pokombinować z kontrolą
tempa i kombinacjami strzałek w dryblingu. Jeżeli nauczysz się takich sztuczek jak
Rainbow czy dośrodkowanie krzyżakiem to podczas gry ze znajomymi (nie koniecznie
online) będziesz mógł siedzieć godzinaminie nudząc się.
Profesja: Wojownik
Nick: Demolka
Level: 4
Świat: 3
Wysłany: 01-06-2009, 20:19
moim zdaniem pes ma lepsza dynamike gry , zastosowanie graficzne i wg jest ssuper w fife sa glupie inerfacey i ciezko sie gra. Pes poczynajac od ISS az do teraz moim zdaniem duzo lepszy z reszta za rok ma powstac polaczenie fify i pes albo pes otrzyma wlasne licencja