michol przecież gdyby to przynosiło straty to MFO by nie istniało... A ja myśle że z tego jest spora kasa... Policz sobie że co 10 gracz wysle na miesiac smsa
co 10? yyy...
ale gra musi przynosić zyski - nie musi bo musi, tylko dlatego że znalazła się w takim miejscu cyklu rozwojowego produktu że kasa leci i już
jakby przynosiła straty admin musiałby dużo działać żeby do interesu nie dokładać, a jak nie dokłada to co się będzie przemęczał... ale to typowe... kiedy pomysł na grę przeistacza się w pomysł na kasę, a potem na coraz większą kasę
Profesja: Mag
Nick: Play Boy
Level: 133
Wysłany: 11-10-2008, 19:46
Cytat:
NeVeR EnD napisał/a:
michol przecież gdyby to przynosiło straty to MFO by nie istniało... A ja myśle że z tego jest spora kasa... Policz sobie że co 10 gracz wysle na miesiac smsa
co 10? yyy...
To tylko przykład. Myślę że o wiele więcej... ALe nawet jeśli 10% to kasa jest... i to nie tylko na prąd
_________________ www.tfp-gaming.pl Sieć serwerów Counter-Strike 1.6
nie napiszę że pomysł nigdy nie wejdzie w życie, bo skoro i kasowanie czach za mf-y wprowadzono....
Ano.. Ale i tak zamykam.. Jak Admina przyciśnie i będzie potrzebował dodatkowego budżetu na wakacje, to może zobaczycie realizację tego pomysłu w grze ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem