Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
Więcej mixów za MF'y
Autor Wiadomość
Kraien 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Sud Water
Level: 666
Wysłany: 11-10-2008, 19:21   

:oops: Każdy może się pomylić expiłem sobie na ludziach wiec się śpieszyłem i wpisałem GM zamiast Admin :/

mnietuniema
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 11-10-2008, 19:37   

NeVeR EnD napisał/a:
michol przecież gdyby to przynosiło straty to MFO by nie istniało... A ja myśle że z tego jest spora kasa... Policz sobie że co 10 gracz wysle na miesiac smsa ;)

co 10? yyy...
ale gra musi przynosić zyski - nie musi bo musi, tylko dlatego że znalazła się w takim miejscu cyklu rozwojowego produktu że kasa leci i już ;)
jakby przynosiła straty admin musiałby dużo działać żeby do interesu nie dokładać, a jak nie dokłada to co się będzie przemęczał... ale to typowe... kiedy pomysł na grę przeistacza się w pomysł na kasę, a potem na coraz większą kasę ;)

NeVeR EnD 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Play Boy
Level: 133
Wysłany: 11-10-2008, 19:46   

Cytat:
NeVeR EnD napisał/a:
michol przecież gdyby to przynosiło straty to MFO by nie istniało... A ja myśle że z tego jest spora kasa... Policz sobie że co 10 gracz wysle na miesiac smsa

co 10? yyy...

To tylko przykład. Myślę że o wiele więcej... ALe nawet jeśli 10% to kasa jest... i to nie tylko na prąd ;)

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 11-10-2008, 22:24   

mnietuniema napisał/a:
nie napiszę że pomysł nigdy nie wejdzie w życie, bo skoro i kasowanie czach za mf-y wprowadzono.... :evil:

Ano.. Ale i tak zamykam.. Jak Admina przyciśnie i będzie potrzebował dodatkowego budżetu na wakacje, to może zobaczycie realizację tego pomysłu w grze ; >

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi