Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: minek123
16-03-2010, 19:10
Propozycja

Czy jesteś za moim pomysłem ??
TAK
33%
 33%  [ 1 ]
NIE
66%
 66%  [ 2 ]
NIE MAM ZDANIA
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 3
Wszystkich Głosów: 3

Autor Wiadomość
Artanis 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Acrcher
Level: 112
Świat: 3
Wysłany: 20-10-2008, 14:03   Propozycja

Moja propozycja jest taka, aby powróciła jedna rzecz z dawnych czasów, a mianowicie: Używanie dowolnej ilości mikstur podczas walki z bossem. Rozumiem, że wprowadzono to, że boss nie leczy się już eliksirami, ale to ułatwienie dla wysokich leveli.... Ja jako, że mam 9 lvl chciałem pokonać sowy jednak skończyły mi się mixy i co zrobić ?? Moim zdaniem emocjonujące są walki z bossem na niskim levelu- Te emocje to coś niezwykłego. Proszę więc o przywrócenie możliwości korzystania z dowolnej ilości mikstur... To nie powinno być problemem.

Bardzo proszę o przemyślenie tego, bo z tego co widzę to sowy używają więcej miksturek niż kiedyś

Wiem, że są troszeczkę łatwiejsze, ale bicie na wysokich lvl. bossów jest po prostu nudne :/

~Fret~ 
Użytkownik

Wysłany: 20-10-2008, 14:08   

Ja je jakoś pokonałem na lvlu 10. Wbij lvl, daj do inty to je rozwalisz. Proste. Trzeba być ekonomicznym (mi po walce 1 miks został :) ) Oczywiście że na nie z wiadomych przyczyn ;>

Artanis 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Acrcher
Level: 112
Świat: 3
Wysłany: 20-10-2008, 14:20   

~Fret~ napisał/a:
Ja je jakoś pokonałem na lvlu 10. Wbij lvl, daj do inty to je rozwalisz. Proste. Trzeba być ekonomicznym (mi po walce 1 miks został :) ) Oczywiście że na nie z wiadomych przyczyn ;>

Ale nie chce czekać wolę na 9 lvl. mieć czym się szczycić,a tak to pozostaje na 10 :/ Chodzi mi o wszystkie bossy :/

Jakich przyczyn ??

Poza tym niech wypowiadają się lepsi gracze

[ Dodano: 20-10-2008, 15:33 ]
Widzę 2 głosy na NIE
Czemu się nie wypowiadacie ??

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 20-10-2008, 14:41   

Artanis napisał/a:
Moim zdaniem emocjonujące są walki z bossem na niskim levelu- Te emocje to coś niezwykłego.

Nie wiedzę problemu, żeby i teraz próbować pokonywać bossy na jak najniższym poziomie. Każdy ma takie same szanse, więc nie wiem w czym problem. Limit mikstur pozostanie..

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi