Moja propozycja jest taka, aby powróciła jedna rzecz z dawnych czasów, a mianowicie: Używanie dowolnej ilości mikstur podczas walki z bossem. Rozumiem, że wprowadzono to, że boss nie leczy się już eliksirami, ale to ułatwienie dla wysokich leveli.... Ja jako, że mam 9 lvl chciałem pokonać sowy jednak skończyły mi się mixy i co zrobić ?? Moim zdaniem emocjonujące są walki z bossem na niskim levelu- Te emocje to coś niezwykłego. Proszę więc o przywrócenie możliwości korzystania z dowolnej ilości mikstur... To nie powinno być problemem.
Bardzo proszę o przemyślenie tego, bo z tego co widzę to sowy używają więcej miksturek niż kiedyś
Wiem, że są troszeczkę łatwiejsze, ale bicie na wysokich lvl. bossów jest po prostu nudne
Ja je jakoś pokonałem na lvlu 10. Wbij lvl, daj do inty to je rozwalisz. Proste. Trzeba być ekonomicznym (mi po walce 1 miks został ) Oczywiście że na nie z wiadomych przyczyn ;>
Ja je jakoś pokonałem na lvlu 10. Wbij lvl, daj do inty to je rozwalisz. Proste. Trzeba być ekonomicznym (mi po walce 1 miks został ) Oczywiście że na nie z wiadomych przyczyn ;>
Ale nie chce czekać wolę na 9 lvl. mieć czym się szczycić,a tak to pozostaje na 10 Chodzi mi o wszystkie bossy
Jakich przyczyn ??
Poza tym niech wypowiadają się lepsi gracze
[ Dodano: 20-10-2008, 15:33 ]
Widzę 2 głosy na NIE
Czemu się nie wypowiadacie ??
Moim zdaniem emocjonujące są walki z bossem na niskim levelu- Te emocje to coś niezwykłego.
Nie wiedzę problemu, żeby i teraz próbować pokonywać bossy na jak najniższym poziomie. Każdy ma takie same szanse, więc nie wiem w czym problem. Limit mikstur pozostanie..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem