Wysłany: 21-12-2008, 17:22 Styl "Nocny" i "Dzienny"
Ja mam taką propozycję, wiem że często odwiedzacie MFO po obudzeniu się i nie możecie patrzeć na monitor bo was razi światło a na MFO kolorystyka strony. Moja propozycja to stworzenie stylu "Nocnego" czyli czarnego z białymi napisami etc. oraz "Dziennego", który jest taki jak ten. Ja często odwiedzam rano MFO i stwierdziłem że tak ta kolorystyka daje w ****,że postanowiłem napisać. Style wybierałoby się z ustawień profilu lub jakby adminowi chciało się więcej pracy włożyć to w panelu z Nickiem, Poziomem etc. dodać napis "Tryb nocny" jeżeli jesteśmy na dziennym i "Tryb dzienny" jak jesteśmy na nocnym. Dla mnie to sensowna propozycja i proszę o rozpatrzenie jej bo więcej niż tylko jednej osobie to przeszkadza.
_________________ Zapraszam do kupowania u mnie produktów na Targu !
Cennik wraz z zapowiedziami promocji w Prezentacji !
było. wystarczy użyć szukajki a tak poza tym, jest to zbędne. będzie jeszcze bardziej spowalniało mfa. już teraz jest nie do grania a po ty na 100% nie dałoby się grać...
Racja, nawet powstała ciemna skórka przeznaczona do testów. Szczegóły w tym temacie (używanie na własną odpowiedzialność).
Kamaize napisał/a:
będzie jeszcze bardziej spowalniało mfa.
Ciekawe w jaki sposób.
Farewell napisał/a:
poza tym noc jest do spania
Noc jest do... A zresztą, nieważne.
W każdym razie w linku, który podałem wyżej, była toczona dyskusja na ten temat. Niestety, admin nie zainteresował się sprawą, mimo mojej prośby przez PW, więc raczej nie widzę szans, żeby to weszło.