Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
Cos na wystawki
Autor Wiadomość
Daniero 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 19-01-2009, 21:02   

ja ostatnio przegralem z kolesiem ,co jest magiem ,a walil z fizyka . znalem jego sztuczke wiec sie na woja przebralem i wszystko bylo dobrze ,ale zaczal z magii walic ;/ jak z takim wygrac . tylko nie mowcie ,ze to proste :evil:

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 19-01-2009, 21:17   

Lord Grindewald napisał/a:
Lucypher, jeżeli coś Ci się nie podoba to won

Ej ej, może trochę kultury?

Lucypher ma tu rację, zdarzało mi się pokonywać antymagów mieczem ... ale nawet wtedy wygrywałem szybkością, a nie na hita. Fizyk był potrzebny tylko by ominąć ogromną obronę anty. Ja dużo obron nie mam, a mimo że niektórzy próbowali ze mną podobnych sztuczek, nigdy się to im nie udało.
Jeśli ktoś sobie nie potrafi poradzić, to jest jego problem ... albo niech sam zacznie tak się bawić xD

Lucypher 
Użytkownik

Nick: Nienormalny
Level: 53
Świat: 3
Wysłany: 20-01-2009, 17:38   

Daniero napisał/a:
ja ostatnio przegralem z kolesiem ,co jest magiem ,a walil z fizyka . znalem jego sztuczke wiec sie na woja przebralem i wszystko bylo dobrze ,ale zaczal z magii walic ;/ jak z takim wygrac . tylko nie mowcie ,ze to proste

to nie graj anty :)

EdwinOdesseiron napisał/a:

Edwin wybacz ale sam wiesz ile jest tu durnych tematow i prob zrobienia z mfo tibi ;] ja mam na to uczulenie

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 20-01-2009, 22:31   

Lucypher napisał/a:

EdwinOdesseiron napisał/a:

Edwin wybacz ale sam wiesz ile jest tu durnych tematow i prob zrobienia z mfo tibi ;] ja mam na to uczulenie

To nie było do Ciebie, tylko do Lorda ... chodziło o "won" ;) i popraw te cytaty bo chyba coś w nich pokręciłeś xD

Pitazboras 
Użytkownik

Level: 220
Wysłany: 21-01-2009, 11:20   

Zabrońmy magom używać miecza... Tak, doskonały pomysł. Następnym razem gdy będzie mnie atakował jakiś anty, będzie miał 100% pewności, że nie zrobię mu żadnej krzywdy :roll:

Kolejna propozycja z serii "nie umiem wygrać z tą profesją, więc usuńcie ją z gry"? Nuuudne to już.

Lucypher 
Użytkownik

Wysłany: 21-01-2009, 13:11   

Sorry za offtop... Edwin a nom cus mi sie pomieszalo :D ale poprawiac mi sie nie chce ;] w ogole cos w tym poscie pomieszalo mi sie xD

Pitazboras, wkoncu ktos konkretny....

KamilZmc 
Użytkownik

Nick: Yami
Level: 98
Wysłany: 22-01-2009, 09:05   

Ale to raczej nie możliwe żeby miał tyle ataku żeby cię pokonać atak z samej broni nic mu nie da jak nie ma nic w bazach bez przesady :) chyba że na wysokim lvlu jak bronie mają po +1500 ataku to może

Lucypher 
Użytkownik

Wysłany: 23-01-2009, 13:58   

KamilZmc napisał/a:
Ale to raczej nie możliwe żeby miał tyle ataku żeby cię pokonać atak z samej broni nic mu nie da jak nie ma nic w bazach bez przesady chyba że na wysokim lvlu jak bronie mają po +1500 ataku to może

Umiesz czytac? jak nie to proponuje korepetycje z polskiego.... duzo osob w czym tez ja pisalo dokladnie to samo co ty teraz.... skoro nie wnosisz nic nowego do tematu to sie nie udzielaj ;//

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi