Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
20-02-2015, 23:59
Szczescie-balans klas
Autor Wiadomość
Jelsyn 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: voodoo child
Level: 10
Wysłany: 22-02-2009, 22:44   

kmk995, Nie zgodzę się co do walki na high lvlu ;] mag rzadko kiedy przegrywa, przeważnie jest remis i ew. wygrana maga, jak mu dublet wejdzie ;) Więc jest dobrze jak jest ><

kmk995
Użytkownik

Nick: NoneOfYourBusiness
Level: 20
Świat: 3
Wysłany: 22-02-2009, 23:00   

narzekania zawsze beda :D

wg mnie idealny balans postaci bylby gdyby zmniejszyli spalanie gemow bo jak na razie pala 20litrow/100km a woje maja naped hybrydowy. choc mag potrafi pocisnac woja na dragu (czyt. zadac ladnego hita ;p) to na miescie benzyna skonczy sie pierw magowi (czyt. skoncza mu sie mixy jesli woj ma taki sam speed jak mag i zawsze trafia a to jest w 95% pewne).

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 23-02-2009, 17:43   

kmk995, mag ma większy potencjał, jednak musi mieć najlepsze mixy. Z woja więcej wyciśniesz jeśli nie masz kasy, ale jeśli masz- mag rządzi. Tak jak Jelsyn mówi dobry mag jest praktycznie nieśmiertelny. To że większość rankerów to woje o niczym nie świadczy - bo oni są antywojami. Choćby magowi podwoić hity, ich to nie dotknie, bo nie walczą z magami. Więc porównując profesje nie patrzyłbym na topkę.
Spalania gemów nie ma potrzeby zmieniać, bo ja np (zupełnie teoretycznie) gdybym walczył z wojem o równym speedzie (co mi się może raz zdarzyło) i nic nie unikał, ledwo skończę elki i napocznę reg lv2. Nie wiem szczerze mówiąc jak to jest na niskim lvl, w każdym razie dobrze mieć ze 4 leczenia gemem i wtedy bardzo trudno Cię pokonać.
kmk995 napisał/a:
walka by byla wyrownana i w top10 nareszcie pojawili by sie magowie :!:

Ależ są... (choć może nie na s3)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi