Dostaje punkty MF na swoje konto ale wystarczy ze zaloguje się 2-3 razy dziennie a nie raz albo co parę dni ...
ChOzeN napisał/a:
Wystarczy co 5 h a nie co 1 h na 1 ś tylko paru GM regularnie się logują ...
Jeśli ktoś loguje się na MFO co 5 godzin to radziłbym mu wizytę u lekarza.
GM pomagają hobbystycznie, może jeszcze w środku nocy mają wstawać odpisywać na zażalenia?
GM nie może używać konta GM do uzyskiwania jakichkolwiek korzyści na koncie prywatnym (ani żadnym innym koncie).
W szczególności GM nie może:
a) Dodawać złota, punktów rankingowych, punktów doświadczenia itp.;
b) Skracać, anulować nadanych kar;
c) Wykorzystywać uzyskanych za pomocą panelu GM informacji nt. innych graczy;
d) Wykorzystywać innych informacji, które mogą wpłynąć na korzyść prywatnej postaci w grze;
e) Uzyskiwać korzyści z linków PP (programu partnerskiego), umieszczonych na koncie GM;
f) Wykorzystywać konta GM w stosunku do graczy, z którymi popadł w konflikt w świecie gry.
[ Dodano: 17-04-2009, 16:06 ]
V. Zasady, którymi kieruje się GM
1. GM odnosi się do Graczy w sposób kulturalny (nawet w przypadku, gdy jest prowokowany). GM nie prowokuje kłótni oraz nie uczestniczy w przepychankach słownych z Graczami.
2. GM nadaje kary na podstawie Regulaminu oraz Wykazu Kar znanego również jako Kodeks Gracza.
3. GM jest osobą bezstronną, obiektywną, niefaworyzującą żadnych Graczy. Ponadto podczas nadawania kar nie uwzględnia swojej znajomości z danymi Graczami, traktując wszystkich równo wobec obowiązującego Regulaminu i Wykazu Kar.
4. GM pełni swoją funkcję z zachowaniem najwyższej staranności.
5. GM ma prawo do stworzenia własnych, lecz nie odbiegających zbytnio od przyjętych zasad postępowania, które musi przedstawić w swojej prezentacji.
6. GM nie ujawnia poufnych informacji zdobytych za pomocą panelu GM, uzyskanych od innych GM, bądź zawartych na specjalnym forum dla GM.
Mnietuniema Właśnie widać jak się do tego stosujesz ....
Ja mówię jedynie prawdę i nie wiem kto kogo tu prowokuje a ty nie podlizuj się nienawidzę lizusów którzy chcą się pokazać GM jak najlepszym świetle ...
To jeszcze może robisz łaskę że jesteś GM jeśli stanąłeś na tym stopniu aby dopiekać graczom których nie lubisz to p0zrdo ,i no to nie mów że nie specjalnie nie logujesz się na 1ś i nie sprawdzasz zażaleń za kary z czatu .
Wiem, że temat już zamknięty, ale jedna sprawa pozostała niewyjaśniona przez nikogo "wtajemniczonego", więc jako GM pragnę rozwiać wszelkie plotki odnośnie korzyści płynących z pełnienia tej funkcji. GM-owie za swoją pracę nie dostają (i nigdy nie dostawali) ani pieniędzy, ani punktów MF, ani jakiegokolwiek innego wsparcia, bardziej lub mniej materialnego. Nie wiem skąd masz te "sekretne" informacje, ale chyba najwyższy czas zmienić informatora ;>