1.adi/walkman ale jak wiecie czesto w MF-a graja bardzo mlodzi gracze . A ze maja jednego kompa to sie czesto toczy o niego wojna ( zapewne ) i jak to odroznicie? jak dla mnie jest to niemozliwe... dlatego tez jest juz od prawie 2 lat w3 aby nie bylo problemow
2.co do sprawy wiekszych przestepstw na w3( te +30 dni ) to wiekszosc multi ma te same hasla... a nie sadze zeby rodzenstwo mialo takze te same pasy i juz mamy dowod na to czy danego gracza zbanowanego jest multi czy ma np. rodzenstwo z ktorym gra..
Walkmen napisał/a:
Może przez ostatnie dni zbanowałem troszkę (myślę, że sporo ponad 1,5k)
a ty sie przestan chwalic swoimi osiagami ^^ ( przeciez wszyscy wiedzia ze PMiB to co robia robia solidnie )
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
Gwoli ścisłości ja (GM) nie mam uprawnień do kasowania kont. Ja mam prawo przydzielać kary zgodnie z wykazem kar za łamanie regulaminu MFO.
[ Dodano: 03-06-2009, 21:05 ]
dracon13pl napisał/a:
a ty sie przestan chwalic swoimi osiagami
Ja się nie chwalę tylko nie rozumiem Waszego postępowania. Cały czas trąbię, że jestem nieugięty pod względem multikont i będę je ścigał na każdym kroku a Wy nadal tworzycie kolejne i kolejne. Nieliczni, z tego co zauważyłem, sami juz je pokasowali i najlepiej na tym wyszli. Ja mam mniej zajęcia a oni nic nie potracili co zdobywali długimi godzinami przed klawiaturą.
A czy jest mozliwosc,nie tyle co poznania hasla, ale porownania,czy dwa hasla do dwoch kont sa takie same?
z tego co pamietam ( ale moge sie mylic ) gmowie albo admin moge sprawdzic czy pasy na 2 kontach sa takie same hasla ale nie moge rozszyfrowac pasow do tego/tych konta/kont
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
Ostatnio zmieniony przez dracon13pl 03-06-2009, 20:11, w całości zmieniany 2 razy
Wiemy.
A czy jest mozliwosc,nie tyle co poznania hasla, ale porownania,czy dwa hasla do dwoch kont sa takie same?
NIKT, dosłownie nikt z administracji nie mam takiej możliwości ani władzy by poznać Wasze hasła i nigdy do tego nie dojdzie bo to są poufne dane i w sposób zakodowany zapisane.
Ja zaloze jedno a ty drugie , 2 uzytkownikow - 2 konta .
SaKe napisał/a:
No chyba o tym caly czas pisze spryciarzu
A czy to nie jest jednoznaczne
Cytat:
Użytkownicy korzystający z wielu kont mogą zostać zablokowani/skasowani bez ostrzeżenia.
?
SaKe napisał/a:
zaraz,to po co jest system zazalen?
Bo Admin ma zawsze rację ; D
dracon13pl napisał/a:
adi/walkman ale jak wiecie czesto w MF-a graja bardzo mlodzi gracze . A ze maja jednego kompa to sie czesto toczy o niego wojna ( zapewne ) i jak to odroznicie? jak dla mnie jest to niemozliwe...
Mamy swoje sposoby, a w razie czego gracz zawsze ma możliwość udowodnienia w zażaleniu, że jednak rodzeństwo posiada.
SaKe napisał/a:
Nie za dużo chcielibyście wiedzieć?
---
W każdym bądź razie kiedyś miałem założyć podobny wątek nt. Regulaminu, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Jeśli coś jeszcze jest niezrozumiałe lub coś należy poprawić, to warto o tym napisać. Jeśli uwagi będą miały rację bytu, to Regulamin z czasem przejdzie kosmetyczne zmiany.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 03-06-2009, 20:55, w całości zmieniany 1 raz