Wysłany: 07-07-2009, 22:19 efektywność ataków i obron
Moją propozycją jest usunięcie całej tej efektywności... że mamy wszystko na 100% niezależnie od stat czy ekwipunku... Ona narzuca graczom rozdawanie statystyk, np jesli zrobisz hybryde z malymi obronami na wysokim lvlu, to efektywnosc masz ok. 60%. Gsyby została ona usunięta łatwiej by było pokonywać bossy graczom którzy grają pvp, i rank wkoncu by także zaczął zależeć od eq i stat, bo nieraz przez efektywność jest lepiej założyc zbroje dającą miej defa bo wyjdzie, go więcej... np księżycowa zbroja i zbroja Cienia na 110lvlu...
[ Dodano: 07-07-2009, 23:23 ]
wiem że taki temat już był, ale chodziło tylko o usunięcie obron i nie było ankiety, wiec proszę o nie usuwanie go
Niczego nie narzuca. Możesz dawać w obrony, ale nie musisz, przy czym dawanie w obrony jest generalnie bardziej opłacalne, ale to dokładnie tak, jak z wszystkimi innymi statystykami.
Volturi napisał/a:
nieraz przez efektywność jest lepiej założyc zbroje dającą miej defa bo wyjdzie, go więcej
Nieprawda. Zawsze zakładając lepszą zbroję będziesz miał więcej obrony.
Nie potrafisz grac? nie graj... jezeli nie potrafisz dostosowac sie do systemu gry znaczy ze marny z ciebie gracz.
NS-y? oni juz zawsze beda. jak nie hiterzy to innych wymysla ;p wiec po co cos zmieniac?
Nie jestem ani za ani przeciw ale to napewno nie przejdzie
Ja jestem w cywilu hybrydą z niewielkimi obronami i nie narzekam
A anty nie kochają pucharów - więc ja je lubię...
Krótko mówiąc - z efektywnością da się żyć