jestem za.. myślę, że te trunki w karczmach powinny dawac np.większą Obrone przed atakami magicznymi i atakami fizycznymi albo 1 trunek za 50000 G powinien dawac większy atak i większą Obrone
Days [Usunięty]
Wysłany: 27-08-2008, 20:43
Cytat:
Wysłany: 13-08-2008, 09:37
lukasz_B, po co odswierzasz temat -.- ?
Cytat:
jestem za.. myślę, że te trunki w karczmach powinny dawac np.większą Obrone przed atakami magicznymi i atakami fizycznymi albo 1 trunek za 50000 G powinien dawac większy atak i większą Obrone
I z tym sie nie zgodzę, na s3 małe lvl były dosłownie chodzące anty. banki róznych ludzi, wbiłby by 10 lvl wszystko w atak i wypije ze 80 takich trunkow i jest juz niepokonany
Days, ale to byłoby tylko czasowe np. 1 godzine, z ograniczeniem, że mozna zużyć tylko jedną miksturę dodającą bonus do danej statystyki czyli moge naraz mieć działającą 1 mikse siły, życia, wita, inty, magii, farta i speeda
Pomysł mi sie podoba i dodałbym jeszcze od siebie pomysł, żeby te alkohole sprzedawane teraz w karczmach(te co powodują trzęsienie obrazu) działały dłużej a nie tak krótko jak teraz.