W kolejnej wersji gry z całą pewnością targ będzie "uwolniony".
Natomiast będą inne czynniki niż złoto, na które trzeba będzie sobie zapracować - zdobywane tylko i wyłącznie poprzez walki. Tak więc posiadając nawet furę złota, a nie rozwijając długo i systematycznie swojej postaci, nie będzie można być dobrym graczem.
coś słabo czytałeś ; >
Można by więc podzielić serwery na "rankingowe" w których coś takiego było by niedozwolone i "levelowe" w których nie było by rankingu i można by sobie przekazywać itemki i gold do woli ; ] Po co wbijać ranking na takim s3 skoro non stop cię ktoś podejrzewa o przelewy ranku i złota czyli po prostu o wbicie go dzięki oszukiwaniu.Jeżeli jeden gracz będzie lepszy bo ma kumpla na wyższym levelu to coś takiego jak ranking nie ma sensu.
Tomi napisał/a:
Natomiast będą inne czynniki niż złoto, na które trzeba będzie sobie zapracować - zdobywane tylko i wyłącznie poprzez walki. Tak więc posiadając nawet furę złota, a nie rozwijając długo i systematycznie swojej postaci, nie będzie można być dobrym graczem.
coś słabo czytałeś ; >
T.T to ty chyba za wolno myślisz. Tu chodzi o uwolnienie targu MFO2 a Tomi pisał o MFO3
Takie pytanie z innej beczki MFO3 nadal będzie grą przeglądarkową czy będzie trzeba "zassać" na PC`a ?
A co do targu to ja zawsze byłem zwolennikiem "wolnych aukcji" bo jak potrzebuje coś na teraz to przeważnie ten przedmiot na którym mi zależy jest wystawiony na 3 dni :O przesada -.-
@TOP
Tomi napisał/a:
[/quote]
Ciekawe jakie... pkt honoru ?
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
To jest bardzo do bobry pomysł na tym zarobią również GM'owie jak i gracze skorzystają :] Bardzo fajny temat ja jestem za. Chodź nic nie mam do gadania na ten temat
Takie pytanie z innej beczki MFO3 nadal będzie grą przeglądarkową czy będzie trzeba "zassać" na PC`a ?
Jasne, że będzie to wciąż gra przeglądarkowa.
Ktossie wypowiada na temat mfo3 wiec zapytam: mfo3 "from begining" czy cos w stylu super uupdate z mfo2 na mfo3?
A nielepiej zrobic srednia wazona cen na targu i to uznac za minimum? My tu gadamy o mfo3 a co z graczami mfo2 bo takich ktorzy nie chca zaczynac od poczatku na mfo3 bedzie pewnie sporo
Trzeba będzie chyba małe FAQ napisać i podwiesić na forum, bo pytania pojawiają się coraz częściej, a na większość z nich odpowiedź padła już wielokrotnie.
W każdym bądź razie nie jest to temat o v3, więc proszę nie oftopować.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 13-08-2009, 08:57
azkero napisał/a:
Cała baza zostanie przeniesiona? tzn. gracze zbanowani też, wraz z drużynami? tak tylko pytam...
Podejrzewam, że zostaną przeniesieni wszyscy bez względu na to, czy są w więzieniu, czy nie. Oczywiście konta całkowicie zablokowane będą zapewne usunięte.
Co do drużyn - zawsze można ją założyć, a to nie jest duży problem.