Kiedy ostatni raz logowałeś się na koncie i dlaczego dopiero teraz próbujesz je odzyskać?
Jeżeli dobrze pamiętam to kiedyś tez próbowałem... Ale nie pamiętam efektów...(jak wida konta nie mam) Logowałem się hm.... nie wiem chyba kolo 20.11.2008 ;P A dlatego chce odzyskac... bo nie chce mi sie od nowa robic takiego duzego lvl-u... choc nie bede plakać jak go nie odzyskam
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Ja tez mialem kiedys konto na s3 , ktore zostalo mi ukradzione stary nick to (XxDaworxX) Pisalem wted do Ciebie ADIHC1 ale niestety mnie olales badz w obecnej chwili nie chcialo Ci sie mi pomoc . Postac miala ponad 3k ranqa.
1 moje pytanie czy jak sie zmienia nick to czy gdzies w bazie sie to zapisuje.
2 czy takie konto ktore uleglo przedawnieniu (usunieto z gry) da sie jakos odzyskac?
Nie przejmuj się, olewam większość tego typu zgłoszeń. Zwłaszcza, jeśli chodzi o niskopoziomowe postacie lub te ze zmyślonym adresem e-mail.
Dawor napisał/a:
1 moje pytanie czy jak sie zmienia nick to czy gdzies w bazie sie to zapisuje.
Tylko w logach postaci w zakładce Operacje GM, a ich nie da się przeszukiwać.
Dawor napisał/a:
2 czy takie konto ktore uleglo przedawnieniu (usunieto z gry) da sie jakos odzyskac?
Kiedy sam kasujesz konto, to leży ono na serwerze jeszcze przez około miesiąc i istnieją niewielkie szanse na jego przywrócenie (jesteś zdany na widzimisię Administracji). Jednak konta nieaktywne przez określony czas (30 dni + 7 * poziom postaci) są od razu kasowane, a w backupie raczej nikt nie będzie się grzebał.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem