To nie jest robota!!! W chodzę n mfo 3 razy dziennie po 5 minut, żeby tylko poexpić. Na 200 lvl praktycznie nikt nie walczy, bo exp...
To co to komu przeszkadza. Ja mam staty na pvp i expię w jaskini brązowego smoka, gdzie atakują potworki-wojowie. Expa na tym wiele nie tracę, niż gdybym miał expić na mokradłach. Przywróćcie PvP!!!
Być może po wprowadzeniu update'a (a więc i dokończeniu mapy salamandrii) ochrona zostanie zdjęta.
Mogę spytać - dlaczego? Ochrona istnieje półtora roku, apele były praktycznie od samego początku, a zostanie zdjęta dopiero teraz? Już lepiej ją zostawić, w końcu jeśli ktoś chce walczyć to i tak będzie walczyć, a ochrona przeszkadza tylko w łapaniu nieprzygotowanych graczy.
Być może po wprowadzeniu update'a (a więc i dokończeniu mapy salamandrii) ochrona zostanie zdjęta.
Mogę spytać - dlaczego? Ochrona istnieje półtora roku, apele były praktycznie od samego początku, a zostanie zdjęta dopiero teraz? Już lepiej ją zostawić, w końcu jeśli ktoś chce walczyć to i tak będzie walczyć, a ochrona przeszkadza tylko w łapaniu nieprzygotowanych graczy.
Być może, nie znaczy że na pewno.
Dlaczego? Bo gra zostanie niejako dokończona, więc to dobra okazja.
i odezwali się Ci, którzy wolą latać bez sensu na prawo i lewo po mapce...
Zaraz ich tu będzie więcej.
A co do terminu zdjęcia ochrony.. Wiadomo dlaczego podczas upka... Bo to jest termin zmian w grze itd.. Tak samo było z terminem nałożenia ochrony.
Odblokować PvP na kontynencie Salamandria, a zablokować w podstrefach do expienia.
Co wy na to?
Na to samo wychodzi.. Bo Ci co nie chcą walki expią w tych strefach gdzie jest ochrona.
Tomi napisał/a:
Być może, nie znaczy że na pewno.
Dlaczego? Bo gra zostanie niejako dokończona, więc to dobra okazja.
hmm... Ochrona powinna być usunięta z prostego powodu... Ochrona ogranicza bicie punktów rankingowych wysokim lv co jest niesprawiedliwe w stosunku do rankingu. Jak już kiedyś pisałem małe lv na Arkadii mogą sobie upolować przeciwnika a duży lv nie dość że braknie mu przeciwnika to nawet nie ma możliwości polowania.. Konsekwencją jest utrudnione bicie rankingu.
Znowu zacznie się łatwe wbijanie rankingu i polowanie na expiących graczy?
Główna mapa Salamandrii niech ma włączone PvsP (skoro gracze narzekają, że nie można walczyć pod miastem; swoją drogą, kt o zdrowych zmysłach wychodzi pod miasto w ciemno walczyć?), pozostałe lokacje - nie. A najlepiej, nich pojawi się na stałe drugi turniej, choćby darmowy, bez nagród - w końcu gracze "chcą tylko walczyć" ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 11-12-2009, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
Przestań się nad sobą użalać. Zaistnieć w rankingu? Miałeś na to ponad 200 poziomów czasu, a teraz, kiedy przychodzi czas na emeryturę, zaczynasz atak na TOP? ; D
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Miałeś na to ponad 200 poziomów czasu, a teraz, kiedy przychodzi czas na emeryturę, zaczynasz atak na TOP? ; D
Lepiej późno niż wcale...
Przez te 200 lv nabrałeś doświadczenia w grze i chcesz zdobywać punkty rankingowe. Ja walczyłem przez całą grę i chce walczyć dalej. Na + 200 lv mam rozegranych ok. 3500 walk, więc nie mów, że nic nie robiliśmy wcześniej ..