niekoniecznie
Spokojnie przetrwam atak dwóch potworów z poziomu lodu. Jakbym miał te 9 lvl więcej to już inaczej by się grało Czy mi się wydaje czy na poziomie wiatru potworki są słabsze niż na poziomi ziemi??
dokładnie jeśli ja przechodzę poziom ziemi i jestem na wietrze to mogę tam spokojnie xpic nie lecząc się co krok
Najlepsze staty na bossy to są z taką strategią:
- mało siły
- mało szczęścia
- duużo wity i inty (gra na obrone)
- speeda tyle zeby boss atakowal podwojnie co jakis 15 strzal
Nie jestem żadnym anty i mam bardzo dobre logi. Jak cos to nick CallinG na 3ś
Tak jak mówią. Jaskinia brązowego smoka to najlepsze miejsce do expienia, leci duży exp a ty możesz być na anty, czyli teoretycznie pokonujesz silniejsze od siebie moby, to naprawdę idealne miejsce do bicia leveli, sam długo tam siedziałem
Ja osobiście polecam poziom wiatru, gdyż Ptaki Gromu atakują atrybutem
wiatru który można bez problemu ograniczyć w przeciwieństwie do PM
na innych poziomach .. dodatkowo zyskujemy regenki lv3, które lecą
z Archaniołów
A takie pytanie, bo nie chcę zaśmiecać nowym tematem.
Gdzie najlepiej expić na levelu ~25-30, żeby wypadały jakieś itemy, jeżeli chce się zostać na tym levelu? Konkretniej to chodzi o to, z czego coś wypada.
Po skórach dzika, z kolejnych potworków wypadają pazury behemota (ok 60lv+), Następnie cenne łuski tyranozaura (70lv+), potem kawałki kaktusa (70lv+). Następne to są chyba Skrzydła nietoperza w lochach ballis (120lv+) Potem krokodyla skóra (150lv), dalej to są kawałki tytanu, platyny i nefrytu. I to chyba wszystko