Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
20-02-2015, 23:48
Hełm

Czy zgadzasz się z moją decyzją ?
Tak, masz 100% racji :D
33%
 33%  [ 4 ]
Nie masz racji, tak powinno niestety być ;/
66%
 66%  [ 8 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
kimero93
Użytkownik

Nick: zahir16
Level: 235
Wysłany: 05-03-2010, 13:50   Hełm

Moim zdaniem jest to błąd, a jeśli to nie jest błąd to ten pomysł jest beznadziejny otóż.
Chciałem się dowiedzieć dlaczego nie ma żadnego hełmu co daje tak mniej więcej 1000 obrony fizycznej ?
Bo jeśli dobrze policzyłem to jest 5 różnych hełmów co dają ponad 1000 obrony magicznej więc coś chyba tu nie jest dobrze przynajmniej moim zdaniem, a jaka jest wasza opinia :D ?

gosia 
Użytkownik Roku 2009!

Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 05-03-2010, 14:14   

Wynika to raczej z pewnej logiki bo hełm ma za zadanie chronić głowę, a ta z kolei jest bardziej narażona na atak magiczny, a nie fizyczny. Także wydaje mi się że jest to celowe działanie administracji, a nie błąd.

Zeke 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 81
Wysłany: 05-03-2010, 14:30   

Rekompensowane to jest tym że buty i rękawice chyba zawsze dają więcej obrony niż obr. mag

kimero93
Użytkownik

Nick: zahir16
Level: 235
Wysłany: 05-03-2010, 14:45   

Może i tak ale przynajmniej mogli by zrobić choć jeden hełm co dodaje lekko ponad 1000 obrony fizycznej, bo tak to teraz to hełm ma lekko ponad 700 obrony fizycznej i na dodatek ciężko go zdobyć ponieważ wylatuje tylko z wojownika ciemności więc moim zdaniem powinni wprowadzić choć jeden taki hełm :D
Co wy na to ?
BO sami powiedzcie po co komu 5 różnych ale bardzo podobnych hełmów i wszystkie dodają do obrony magicznej ?
Bez sensu co ?

SaKe 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 05-03-2010, 15:06   

kimero93 napisał/a:
BO sami powiedzcie po co komu 5 różnych ale bardzo podobnych hełmów i wszystkie dodają do obrony magicznej ?

Bo sa rozne taktyki? Jeden chce miec wiecej celnosci czy tam unikow-zaklada srebny, jeden jak najwiecej obrony magicznej, zaklada magmowy, jeden szybkosci, zalozy mistyczny itd.

Zawsze tak bylo i jest. Za to buty, rekawice i tarcza zawsze daja duzo wiecej obrony na woja.

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Pieniu 
Użytkownik

Nick: Pieniu Knight
Level: 300
Wysłany: 05-03-2010, 15:47   

Hełmy są od lvl,180lvl nie założy hełm chaosu bo to nie na jego lvl więc założy jakis irydowy który ma 100 mniej oborny mag od najlepszego w mfo ^dlatego są bardzo podobne hełmy na 180,190,200,215lvl..rekawice nie daja 400 obrony mag a tym bardziej buty ktore daja max 75 obrony mag a na woja 240...

Rosio 
Użytkownik

Wysłany: 07-03-2010, 18:29   

gosia napisał/a:
Wynika to raczej z pewnej logiki bo hełm ma za zadanie chronić głowę, a ta z kolei jest bardziej narażona na atak magiczny, a nie fizyczny. Także wydaje mi się że jest to celowe działanie administracji, a nie błąd.

a jak ktoś chce cię uderzyć mieczem lub chociażby pałką w głowę, to co służy do ohcrony?? :twisted:
..Taki logiczny post ;D

novik 
Użytkownik

Level: 333
Wysłany: 29-03-2010, 19:05   

ale po to zrobili armor oraz tarcze bo buty rękawice hełm to już twój wybór co wybierzesz jak dla mnie

Chcesz zaproszenie do Lockerz.com ?? są świetne nagrody i 100% prawdy na otrzymanie jej pisz pw a powiem ci dokładnie o co biega!!

Marwell Revell
Użytkownik

Nick: Goddess Of War
Level: 85
Wysłany: 29-03-2010, 19:13   

gosia napisał/a:

Ta bo z magi się celuje w głowę z tego co wiem nie ma w mf jakiejś magi która że tak powiem działa na umysł postaci :p

One shot one kill
no luck - just skill

novik 
Użytkownik

Wysłany: 29-03-2010, 19:38   

Marwell Revell napisał/a:
gosia napisał/a:

Ta bo z magi się celuje w głowę z tego co wiem nie ma w mf jakiejś magi która że tak powiem działa na umysł postaci :p

wydaje mi się że ty nie nosiłeś hełm w mfo bo coś ci się p :569: o

jak by były hełmy 1000+ to ludzie po 250+ mieli by tyle obrony że żaden woj by ich nie zabił

Chcesz zaproszenie do Lockerz.com ?? są świetne nagrody i 100% prawdy na otrzymanie jej pisz pw a powiem ci dokładnie o co biega!!

jasefff 
Użytkownik

Level: 110
Wysłany: 29-03-2010, 20:51   

novik napisał/a:
ak by były hełmy 1000+ to ludzie po 250+ mieli by tyle obrony że żaden woj by ich nie zabił

nie??? a wiesz ile oni ataku wyciagaja? ja mam amlo a max wyciagne z 4k :}

Marwell Revell
Użytkownik

Nick: Goddess Of War
Level: 85
Wysłany: 29-03-2010, 21:19   

novik napisał/a:
Marwell Revell napisał/a:
gosia napisał/a:

wydaje mi się że ty nie nosiłeś hełm w mfo bo coś ci się p :569: o

jak by były hełmy 1000+ to ludzie po 250+ mieli by tyle obrony że żaden woj by ich nie zabił

a mi jednak się wydaje ze tobie coś się jednak ..... albo nie umiesz czytać albo nic nie rozumiesz z tego co jest napisane bo nie napisałem że hełmy mają mieć +1000 obron tylko odniosłem się do zupełnie innej wypowiedzi wiec że tak powiem czytaj < myśl < pisz a nie czytaj < pisz < mysl

One shot one kill
no luck - just skill

novik 
Użytkownik

Wysłany: 29-03-2010, 22:25   

forum nie służy do kłótni proszę o zamknięcie tematu

SaKe 
Użytkownik

Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 30-03-2010, 07:59   

Nie jestes ani moderatorem, ani zalozycielem tematu, wiec nie rozkazuj...

novik napisał/a:

Ciekawy jestem, skad wiesz, jak nawet nie grales na tym lvlu...

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi