Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:30
Czy niżej można upaść?
Autor Wiadomość
mnietuniema
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 24-05-2010, 15:15   

Daniero napisał/a:
Dla mnie ten update ,to wielka pomyłka ,bo gdzieś z 30% graczy nawet na wyższym poziomie jest hiterami ,a to jest smutne. Powinno się coś zrobić ,aby gracze grali tak bardziej normalnie ,a nie turniejem się przejmować .

Co chcesz od turniejów?! :cool:
Podobne wnioski są chyba po każdej zmianie...
Ja już daaawno temu (był taki temat o celności i szybkości...) stwierdziłem, że gra wariuje przy większych liczbach. Jak widać - żadnych zmian. Może więc właśnie poziomów (postaci) jest za dużo albo zyski z nich dają zbyt wielkie ("przegięte") liczby. Ale to wymagałoby przejrzenia wzorów, a wiadomo co jest priorytetem Admina... denominacja liczb raczej nie ;)

Daniero 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 25-05-2010, 19:41   

w sumie ,to jak waliłem fizykiem będąc magiem ,to było fajnie ,bo każdy anty mag padał na hita ,albo 2 ,a hybryda remisowała ,ale potem waliłem z magii w rewanżu (i też przeważnie remis xD )

powinien wrócić stary system ,że mag wali za 15hp -.- a turnieju nie ruszać ,bo i tak tym sposobem ze zmianą profesji wygrasz 1 walkę ,a nie 2 :)

dracon13pl 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Drac0n/elemelek
Level: 220
Świat: 3
Wysłany: 28-05-2010, 06:39   

swojego czasu zakładałem podobny temat, bodajże z czervikiem ale został olany i się gdzieś tam włóczy po forum.
Jak dla mnie takie coś to zwykłe oszustwo, zarówno gracza jak i gry.
Takich osób jest teraz sporo co idą "na łatwiznę"- chociażby nerus z w3, który inaczej niż tak w taki sposób jak napisał Crypton w 1szym poście wygrać nie umiał.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi