Czy ja się lansuję ? ,a co do Forum portalu to jak byś włożył z niego trochę pracy , a po jakimś czasie byś się dowiedział że to idzie na marne to też byś tak zareagował nie mów że nie . Ty dla forum portalu nic nie zrobiłeś więc masz to gdzieś . Na Portalu były statystyki których tu nie ma "tu" Opisy Questów Staty na Bossy , Taktyki Graczy gdzie były pisane najlepsze staty jednym słowem "zbiór wszystkiego".Dla was to może nic nie znaczy , ale dla nas osób które włożyły swój cenny czas żeby forum portalu było jak najlepsze oraz trzymało się kupy , nie nasza wina że Phantom tak postąpił , zamykając i nic nie mówiąc nikomu.
A teraz propozycja bo Wasze posty nie dają niczego do tematu, Bicek -.- Więc uspokój, przestań z tym Forum Portalu, po co Ci 2 forum? Na prawde Cię to tak boli? Ja Ciebie nie rozumiem...
A co do tego tworzenia Portalu to chyba także głupi pomysł, bo jak już tutaj było mówione, chyba jednak bardziej opłaca się Wiki... Ew. tu na Forum pisać, w odpowiednim dziale. Tak więc prośba do Admina o stworzenie owego działu
Tak więc prośba do Admina o stworzenie owego działu
Jakiego i po co?
- solucje z opisami niemal wszystkich questów są
- miejsce na poradniki, narzędzia i inne przedsięwzięcia graczy jest (czyt. Projekt MF)
- dział dla statystyk jest, choć nie jestem zwolennikiem bezpośredniej pomocy
Level: 123
Wysłany: 06-02-2011, 18:22
ADIHC1 napisał/a:
Czego Twoim zdaniem brakuje?
Wrzucę swoje zdanie: mapek.Jednak nie uważam, aby wrzucanie ich potrwało długo.To nie problem, także portal nie wydaje mi się potrzebny.Brakować może niektórym opisu bossów, jednak nie uważam tego za konieczne
Tak właściwie (jeśli dobrze zrozumiałem intencje Phantoma) nic nie stoi na przeszkodzie, żeby z tego tutaj skorzystać. Także mogę zrobić nowy dział, a wy sobie go uzupełnicie (najlepiej każdą mapę w osobnym temacie - wszystko sortowane byłoby według alfabetu). Choć wygląda na to, że najpierw trzeba by poprosić Phantoma o reupload.
Mam problem ze ściągnięciem tych mapek. Pisze mi że chwilowo serwer nie dostępny... Ma ktoś już to pobrane? Prosiłbym o upload na Megaupload bądź Hotfile, dzięki
Mam problem ze ściągnięciem tych mapek. Pisze mi że chwilowo serwer nie dostępny... Ma ktoś już to pobrane? Prosiłbym o upload na Megaupload bądź Hotfile, dzięki
Zastanawiam się czy w ogóle jest sens babrać się tworzeniem nowych tematów dla każdej z map. Z tego co widzę Dropbox całkiem ładną galerię z tego zrobił.
Jeśli chodzi o mnie to myślę, że wiele, wiele osób nawet gdyby forum główne zostało powiększone nie przeszłoby na nie choćby ze względu na to, że fortal był poniekąd tworzony przez samych graczy więc oni najlepiej wiedzieli co ma się na nim znaleźć i jak ma wyglądać.
Wszyscy się ze sobą znali i łatwo było się zaklimatyzować na forum portalu.
Wątpie, aby fortalowcy przeszli na forum główne choćby z tego względu, że spędzili wiele czasu na nim i włożyli trochę pracy w jego rozwój. Nie chodzi tu o rangi sztuczny respekt, ale o sam fakt własnego kącika gdzie można na luzie pogadać podzielić się spekulacjami na temat gry itp. Dlatego myślę, ze fortal jest potrzebny i wiele ludzi nawet teraz, a co dopiero z przyjsciem mfo3 bedzie spedzalo tam wiecej czasu niz na forum glownym. Wystarczy sie tylko zajac fortalem osob do pomocy jest wielu chodzi mi o tych, ktorzy na pewno go nie opuszcza i mozna na nich liczyc. Piszę to nie tylko w swoim imieniu, ale w imieniu wielu osob, ktore maja takie samo stanowisko jak ja.
BaGGys1, ok, powiedziałeś co wiedziałeś, ale, czy nie od tego powinno być właśnie forum ogólne? Odkąd ludzie przenieśli się na portal odniosłem dziwne wrażenie, że to forum to zło i nie można tu o niczym gadać
BaGGys1, ok, powiedziałeś co wiedziałeś, ale, czy nie od tego powinno być właśnie forum ogólne? Odkąd ludzie przenieśli się na portal odniosłem dziwne wrażenie, że to forum to zło i nie można tu o niczym gadać
Mało użytkowników macie? teraz jak zamknięty to sytuacja się poprawiła ?
To jest / był wybór użytkowników , gdzie byli lepiej traktowani , niektórzy siedzieli tu a
niektórzy tam , proste. Portal był już robiony pod v3 i miał być w zakładkach mfo 2 oraz v3 , więc mi się zdaje że była potrzebna zgoda Jacka na taki pomysł. Forum Portalu może być , przecież forum Portalu wam w niczym nie przeszkadza , a że jest nie potrzebny to tylko dla tych co nic na nim nie robili.
Liczę na to że Sage dostanie Forum portalu i dokończymy pracę na nim.