Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: minek123
08-03-2012, 20:08
Najlepszy GM

Najlepszy GM
1
7%
 7%  [ 1 ]
2
35%
 35%  [ 5 ]
3
7%
 7%  [ 1 ]
4
14%
 14%  [ 2 ]
5
7%
 7%  [ 1 ]
6
14%
 14%  [ 2 ]
7
14%
 14%  [ 2 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 14

Autor Wiadomość
KisS 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 07-12-2011, 14:14   

benerit napisał/a:
BaGGy - Takie ankiety (itp. tematy) powstają teraz tylko i wyłącznie w celu wywierania presji na nowych GM. Gracze chcą zobaczyć jak bardzo się przejmują opinią o sobie, na ile mogą sobie pozwolić itp. Sam jestem spamowany postami typu "zgłoszę administracji i nie będziesz GM", albo "jesteś tu nowy i nie znasz panujących zasad" czy ewentualnie moje ulubione "inny GM pozwolił".

Dlaczego piszesz ze tylko poto powstają ta miała na cele rozrywke na forum ciekawilo mnie poprostu zdanie innych graczy.

BaGGy 
Junior Admin
GM Roku 2012

Profesja: Wojownik
Nick: [GM] BaGGy
Level: 1
Wysłany: 07-12-2011, 14:14   

benerit napisał/a:
BaGGy napisał/a:

Zrobić dobre wrażenie i jechać na nim aż do końca? To nie jest dobre kryterium oceniania. ;)

BaGGy - Takie ankiety (itp. tematy) powstają teraz tylko i wyłącznie w celu wywierania presji na nowych GM. Gracze chcą zobaczyć jak bardzo się przejmują opinią o sobie, na ile mogą sobie pozwolić itp. Sam jestem spamowany postami typu "zgłoszę administracji i nie będziesz GM", albo "jesteś tu nowy i nie znasz panujących zasad" czy ewentualnie moje ulubione "inny GM pozwolił".

Zwróć uwagę że piszą w takich ankietach "najlepszy", "najgorszy" a nie "najbardziej surowy" czy "najłagodniejszy". Liczą na wygenerowanie pewnej opinii i tyle.

Sam w ciągu ostatnich dni przeglądam graczy zapisanych do turnieju szukając multikont. Poszła już przeszło setka banów za łamanie regulaminu - i jest dużo płaczu ludzi, którzy chcieli brać udział w turnieju, a przez własną głupotę zostali pozbawieni takiej możliwości. Jakoś nie liczę na + w ankiecie za takie działania :)

Najlepszy w rozumieniu graczy znaczy najbardziej pobłażliwy z tego też powodu dziwię się, że w ogóle ktoś na mnie zagłosował ;)

KisS 
Użytkownik

Wysłany: 07-12-2011, 14:15   

BaGGy napisał/a:
Najlepszy w rozumieniu graczy znaczy najbardziej pobłażliwy

Sorry za Wyrażenie "ale boli cie głowa" jezeli ktos tak to rozumie to jest jakis niedorowinięty chyba (srry jezeli kogos obrazilem)

kacctuz 
Użytkownik

Level: 20
Wysłany: 07-12-2011, 14:21   

BaGGy napisał/a:
Najlepszy w rozumieniu graczy znaczy najbardziej pobłażliwy

Jeśli ktoś jest bezkarny to tak może nie działać to jak piszesz. Ogólnie nie ma się co okłamywać średnia wieku w MFO nie jest za wysoka i głównie młodsze grono wyzywa, naciera na GMów, którzy im dali bana za multikonto itd. Chodź zdarzają się oczywiście wyjątki.

KisS 
Użytkownik

Wysłany: 07-12-2011, 14:23   

kacctuz napisał/a:
Jeśli ktoś jest bezkarny to tak może nie działać to jak piszesz. Ogólnie nie ma się co okłamywać średnia wieku w MFO nie jest za wysoka i głównie młodsze grono wyzywa, naciera na GMów, którzy im dali bana za multikonto itd. Chodź zdarzają się oczywiście wyjątki.

Potwierdzam Najlepszy GM jest taki z którym można pogadac ewentualnie skroci kare (niewiel ale zawsze cos :D ) itd a nie najbardziej poblazliwy hehem

Dark s2 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 600
Świat: 1+2+4
Wysłany: 07-12-2011, 14:33   

Minek ofc.

minek123 
Moderator

Nick: Jack Sparrow
Level: 260