Z Tego co mi wiadomo to Ci nowi Gm byli wybierani bardziej pod v3 a dostali również staż tutaj, co nie jest najbardziej trafne benereti tutaj ma tylko wysoki lvl a tak na prawdę to chyba nikt nie kojarzy jego nicku. Ja sam nic do niego nie mam ale ta sprawa jest bynajmniej dziwna zas gm daggy dostał gm za wygranie czy tam dobre miejsce w konkursie mfo (jesli sie mylę to przepraszam) wiec tak trochę słabo zostali wybrani, no ale sa aktywni i coś próbują a nowych na pewno nikt nie wybierze
a wracając do sprawy to dobrze by było gdyby się wypowiedział benereti
Teraz, gdy dostał niezbite dowody to w formularzu kary też się nie odzywa, przecież można przeczekać sprawę, a ja będę turniej w plecy nie mówiąc już o innych stratach
no tak jak kiedyś pisałem , skoro jest tyle skarg , to coś w tym jest... podobno benerit miał duży wkład w rozwój mfo , użytkownik roku itp. pokażcie co zrobił dobrego to inni się przymkną , (że tak powiem) żądam , aby benerit odezwał się w tej sprawie , przecież ten temat powstał z myślą o nim ;/ benerit , tylko pogarszasz sytuację , gdy Crypton zaczynał , też były na niego skargi , ale chociaż się bronił , a ty co zrobisz ?
http://zapodaj.net/e0b2c4a36c63.jpg.html To są moje logi. Na nich dośc wyraźnie widac, że kupiłem ogień od kogoś innego, bo od niego nie kupiłem. Więc ten temat nie jest bezsensowny
Jak za plecami? Ja piszę do niego w zażaleniu do kary, a on nie raczy się odezwać od 2 dni. A o poziomie jego inteligencji nie będę się wypowiadał chociaż zdania przez niego tworzone mówią same za siebie.
Profesja: Wojownik
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 11-01-2012, 16:03
musaraj napisał/a:
W zażaleniu pisał o 13.12. Czy tylko ja myślę, i zauważyłem, ze aukcja po prostu w logach wygasła?
Nawet nie raczyłeś przeczytać wszystkich postów od początku. Głównie chodzi o to aby Benerit rozwiał wszelkie wątpliwości i dał niepodważalne dowody na słuszność tej kary.
A do Antybristlera mam jedną prośbę...nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz w ogóle pojęcia, wyciągaj wnioski z historii bo były już takie tematy w których oskarżałeś graczy a nawet wyśmiewałeś się z nich a później musiałeś przepraszać bo to oni mieli rację. Zakończ żenujący spektakl podlizywania się i stawania po stronie GM bez jakiejkolwiek wiedzy o danej sprawie.
benerit [Usunięty]
Wysłany: 11-01-2012, 16:44
ziew...
więc tak - łatwo sprawdzić czy GM się loguje do gry, jest nawet specjalna tabela. Byłem zajęty ostatnio - sesja się zbliża i trzeba studentom robić kolokwia i egzaminy więc nie miałem czasu tyle tu zaglądać.
Ewidentnie jest jakiś problem z logami, gdyż dla mnie wyglądają one następująco:
Oceniam graczy na podstawie logów. Jeśli jest jakiś problem z nimi - można by to zgłosić administracji.
Jednocześnie informuję autora tematu, że ze względu na to, iż nie mogę sprawdzić poprawności działania logów - nie podejmuję się rozstrzygać zasadności jego reklamacji i niech zgłasza się z tym do administracji.
Nikomu się nie podlizuje, wyrażam tylko własne zdanie, a jeśli nie mam racji to sam napisałeś, że przepraszam, więc w czym problem?
Czekacie na odpowiedź benerita, a jak się okazało nie wiedział on nawet o istnieniu tego tematu. Zaraz powinien się zjawić. Miłej zabawy
[ Dodano: 11-01-2012, 16:47 ]
No i się spóźniłem z postem
Profesja: Wojownik
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 11-01-2012, 17:36
Wyrażaj własne zdanie tylko wtedy gdy masz pojęcie na dany temat. I nie oskarżaj graczy od razu z góry, z pewnością że narzekają na GM tylko dlatego by wymigać się od kary. A w takich przypadkach jak ten GM powinien udowodnić słuszność sankcji, tak jak uczynił to Benerit. Temat chyba do zamknięcia.
benerit [Usunięty]
Wysłany: 11-01-2012, 17:52
wisla12h napisał/a:
A w takich przypadkach jak ten GM powinien udowodnić słuszność sankcji, tak jak uczynił to Benerit. Temat chyba do zamknięcia.
I tu się mylisz. GM mają wręcz przykazane od Administracji aby nie udowadniać graczom słuszności swoich racji. Jak się gracz pyta "dlaczego cos tam" to standardową odpowiedzią jest "to wynika z logów". Gracz ma prawo zawsze zapytać innego GM o słuszność kary i ten może ją potwierdzić lub wnieść o anulowanie.
Dowody przedstawiamy innym GM czy Administracji - ale nie graczom, gdyż gracze to wykorzystują do lepszego poznania systemu GM.
Nie można tak było od razu ? A więc tak skoro ma takie logi to i tak nadal ta kara jest bezzasadna, bo tamten gem był na 1* a ten jest na 2* więc różnica w cenie powinna być zachowana. Ale ja nadal utrzymuję, że nie sprzedawałem tego gemu. No i tu się ujawnia stosunek Benereita to funkcji GM ten ziew na początku to niby co oznaczał, co chciał przez to pokazać ? Aha no i co do logowania owszem łatwo sprawdzić czy logowałeś się czy nie. Na konto GM faktycznie nie było logowania co nie przeszkodziło Ci zdobyć medalu w expie 24h na koncie prywatnym.