Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
20-02-2015, 23:53
Praca Benereita
Autor Wiadomość
7up/tbg 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Rudolf
Level: 70
Wysłany: 10-01-2012, 18:09   

Nareszcie XD

Baptsta 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 300
Wysłany: 10-01-2012, 19:02   

Jakux napisał, że nie kupował ode mnie gemu, poprosiłem żeby wypowiedział się tutaj

xYOx
Użytkownik

Level: 248
Wysłany: 10-01-2012, 20:36   

Z Tego co mi wiadomo to Ci nowi Gm byli wybierani bardziej pod v3 a dostali również staż tutaj, co nie jest najbardziej trafne benereti tutaj ma tylko wysoki lvl a tak na prawdę to chyba nikt nie kojarzy jego nicku. Ja sam nic do niego nie mam ale ta sprawa jest bynajmniej dziwna ;) zas gm daggy dostał gm za wygranie czy tam dobre miejsce w konkursie mfo (jesli sie mylę to przepraszam) wiec tak trochę słabo zostali wybrani, no ale sa aktywni i coś próbują a nowych na pewno nikt nie wybierze ;)

a wracając do sprawy to dobrze by było gdyby się wypowiedział benereti ;)

Baptsta 
Użytkownik

Wysłany: 10-01-2012, 20:58   

Teraz, gdy dostał niezbite dowody to w formularzu kary też się nie odzywa, przecież można przeczekać sprawę, a ja będę turniej w plecy nie mówiąc już o innych stratach

Antybristler 
Użytkownik

Nick: Antybristler
Level: 30
Wysłany: 10-01-2012, 21:21   

Nie wiem czy śmiać się czy płakać czytając Wasze teorie spiskowe...

Świat bez Żółwi byłby dużo mniej żółwiowy...

SatyNowY 
Użytkownik

Nick: LeatheR
Level: 40
Wysłany: 11-01-2012, 00:46   

no tak jak kiedyś pisałem , skoro jest tyle skarg , to coś w tym jest... podobno benerit miał duży wkład w rozwój mfo , użytkownik roku itp. pokażcie co zrobił dobrego to inni się przymkną , (że tak powiem) żądam , aby benerit odezwał się w tej sprawie , przecież ten temat powstał z myślą o nim ;/ benerit , tylko pogarszasz sytuację , gdy Crypton zaczynał , też były na niego skargi , ale chociaż się bronił , a ty co zrobisz ?

musaraj 
Użytkownik

Nick: benerit
Level: 164
Wysłany: 11-01-2012, 01:13   

xYOx napisał/a:
benereti tutaj ma tylko wysoki lvl a tak na prawdę to chyba nikt nie kojarzy jego nicku.

Pewnie nikt nie kojarzy, nawet nikt nie umie go dobrze napisać. Póki co zebrałem chyba z 3 nowych GMów:
-benereit
-benrit
-benereti

@topic - benerit dostał GMa za wkład w tworzenie nowej wersji. Dysponuje dużą inteligencją etc. Materiał na GMa - tak.

W zażaleniu pisał o 13.12. Czy tylko ja myślę, i zauważyłem, ze aukcja po prostu w logach wygasła?

benerit może się zgłosić, nie zdziwie się, jak to zrobi.

Chyba nawet go jakoś poinformuję czy coś.

Bo krytykować, to najlepiej za plecami - benerita nie ma, to wylewamy pomyje.

jakux
Użytkownik

Nick: jakux
Level: 200
Wysłany: 11-01-2012, 14:05   

http://zapodaj.net/e0b2c4a36c63.jpg.html To są moje logi. Na nich dośc wyraźnie widac, że kupiłem ogień od kogoś innego, bo od niego nie kupiłem. Więc ten temat nie jest bezsensowny

Baptsta 
Użytkownik

Wysłany: 11-01-2012, 15:17   

Jak za plecami? Ja piszę do niego w zażaleniu do kary, a on nie raczy się odezwać od 2 dni. A o poziomie jego inteligencji nie będę się wypowiadał chociaż zdania przez niego tworzone mówią same za siebie.

wisla12h 
Użytkownik

Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 11-01-2012, 16:03   

musaraj napisał/a:
W zażaleniu pisał o 13.12. Czy tylko ja myślę, i zauważyłem, ze aukcja po prostu w logach wygasła?

Nawet nie raczyłeś przeczytać wszystkich postów od początku. Głównie chodzi o to aby Benerit rozwiał wszelkie wątpliwości i dał niepodważalne dowody na słuszność tej kary.

A do Antybristlera mam jedną prośbę...nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz w ogóle pojęcia, wyciągaj wnioski z historii bo były już takie tematy w których oskarżałeś graczy a nawet wyśmiewałeś się z nich a później musiałeś przepraszać bo to oni mieli rację. Zakończ żenujący spektakl podlizywania się i stawania po stronie GM bez jakiejkolwiek wiedzy o danej sprawie.

benerit
[Usunięty]

Wysłany: 11-01-2012, 16:44   

ziew...
więc tak - łatwo sprawdzić czy GM się loguje do gry, jest nawet specjalna tabela. Byłem zajęty ostatnio - sesja się zbliża i trzeba studentom robić kolokwia i egzaminy więc nie miałem czasu tyle tu zaglądać.

Ewidentnie jest jakiś problem z logami, gdyż dla mnie wyglądają one następująco:

Uploaded with ImageShack.us

Oceniam graczy na podstawie logów. Jeśli jest jakiś problem z nimi - można by to zgłosić administracji.

Jednocześnie informuję autora tematu, że ze względu na to, iż nie mogę sprawdzić poprawności działania logów - nie podejmuję się rozstrzygać zasadności jego reklamacji i niech zgłasza się z tym do administracji.

Antybristler 
Użytkownik

Nick: Antybristler
Level: 30
Wysłany: 11-01-2012, 16:45   

Nikomu się nie podlizuje, wyrażam tylko własne zdanie, a jeśli nie mam racji to sam napisałeś, że przepraszam, więc w czym problem?
Czekacie na odpowiedź benerita, a jak się okazało nie wiedział on nawet o istnieniu tego tematu. Zaraz powinien się zjawić. Miłej zabawy :P

[ Dodano: 11-01-2012, 16:47 ]
No i się spóźniłem z postem :D

Świat bez Żółwi byłby dużo mniej żółwiowy...

wisla12h 
Użytkownik

Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 11-01-2012, 17:36   

Wyrażaj własne zdanie tylko wtedy gdy masz pojęcie na dany temat. I nie oskarżaj graczy od razu z góry, z pewnością że narzekają na GM tylko dlatego by wymigać się od kary. A w takich przypadkach jak ten GM powinien udowodnić słuszność sankcji, tak jak uczynił to Benerit. Temat chyba do zamknięcia.

benerit
[Usunięty]

Wysłany: 11-01-2012, 17:52   

wisla12h napisał/a:
A w takich przypadkach jak ten GM powinien udowodnić słuszność sankcji, tak jak uczynił to Benerit. Temat chyba do zamknięcia.

I tu się mylisz. GM mają wręcz przykazane od Administracji aby nie udowadniać graczom słuszności swoich racji. Jak się gracz pyta "dlaczego cos tam" to standardową odpowiedzią jest "to wynika z logów". Gracz ma prawo zawsze zapytać innego GM o słuszność kary i ten może ją potwierdzić lub wnieść o anulowanie.
Dowody przedstawiamy innym GM czy Administracji - ale nie graczom, gdyż gracze to wykorzystują do lepszego poznania systemu GM.

Baptsta 
Użytkownik

Wysłany: 11-01-2012, 19:23   

Nie można tak było od razu ? A więc tak skoro ma takie logi to i tak nadal ta kara jest bezzasadna, bo tamten gem był na 1* a ten jest na 2* więc różnica w cenie powinna być zachowana. Ale ja nadal utrzymuję, że nie sprzedawałem tego gemu. No i tu się ujawnia stosunek Benereita to funkcji GM ten ziew na początku to niby co oznaczał, co chciał przez to pokazać ? Aha no i co do logowania owszem łatwo sprawdzić czy logowałeś się czy nie. Na konto GM faktycznie nie było logowania co nie przeszkodziło Ci zdobyć medalu w expie 24h na koncie prywatnym.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi