Co za poroniony pomysł, to bez sensu żeby zmniejszać nagrody. Jak wam tak smutno, że mamy mało walk to wygrania turka to wbijajcie lv czekamy, będziecie mieli pasjonujące walki i wysokie nagrody. Jeśli to przejdzie to gra na moim lv nie ma sensu gdyż wbicie kolejnego lv to jakieś 50mf na ruchy a bez mf trwa jakiś miesiąc więc świetny progres nie ma co.
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 28-06-2012, 15:03
Baptsta napisał/a:
Co za poroniony pomysł, to bez sensu żeby zmniejszać nagrody. Jak wam tak smutno, że mamy mało walk to wygrania turka to wbijajcie lv czekamy, będziecie mieli pasjonujące walki i wysokie nagrody. Jeśli to przejdzie to gra na moim lv nie ma sensu gdyż wbicie kolejnego lv to jakieś 50mf na ruchy a bez mf trwa jakiś miesiąc więc świetny progres nie ma co.
My tylko spekulujemy ty masz 200 mf wiec max by 50-70 odjeli za 2 turki
w sumie to i tak walczę tylko z tymi samymi osobami a jak bym niepatrzył to i tak wyjdzie to na dobre bo szybciej bedzie lvl sie wbijał za walki wiecej szans na wygranie mfów na 20-120 lv
mi tam na mf'ach niezalezy tylko na walkach bo to jedyna zabawa w tej grze jak dla mnie to i 100 %/2 może byc i 2 turki w miesiącu to dobre rozwiązanie
Wysokość nagród za turnieje powinna zależeć zarówno od lv jak i od liczby uczestników (rund). Jest szansa na taką zmianę od lipca/sierpnia. Co do medali i pkt PvP - zależy od tego na ile te zmiany będą możliwe do wykonania bez większych problemów.
Tomi to jak z tymi zmianami?
Bo już połowa sierpnia minęła, a jakoś nie widać ani ankiety w tej sprawie, ani żadnej innej informacji w tej sprawie.
też nie zawsze. 1 walka może mnie kosztować 4xelki + 4x rege3 = 16kk. 3 walki w turnieju daje mi 48kk na turek. jeżeli w turku wygram tylko 5kk i 50mf przestanie mi się to opłacać..