Wszyscy mają ten błąd, więc nikt nic nie traci, bo nikt nikogo nie zaatakuje, ani w niczym nie przegoni.
Wykorzystajcie ten czas na wyjście na dwór, cieszenie się wiosną, modlitwę czy cuś.
Wyjście na dwór...? Cieszenie się wiosną? A kto powiedział, że każdy tu żyje grą i nie wychodzi? , bardzo dobra opcja... Tyle ze ja za oknem mam -12 stopni obecnie. nawet wieczorne bieganie nie pomaga na tą temperature.
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...
Profesja: Wojownik
Nick: meth0d
Level: 21
Wysłany: 23-03-2013, 23:48
W przeróżnych grach jest tak, że jeśli wystąpi jakiś błąd z serwerem, wgl błąd w grze, to jest jakiś określony bonus. I tak powinno być i tutaj. A i nie piszcie, że każdy powinien dostać, bo widocznie nie każdemu ten błąd wyskoczył. Na serwerze jest 39 osób on line. Nie raz więcej, nie raz mniej.
Nie było by takiego zamieszania w tym temacie, gdyby system informacji nie leżał. Jest facebook, forum, informacje w bannerze gry etc. Co jak co ale od momentu wystąpienia awarii minęło sporo czasu, i ktoś z obsługi gry powinien zamieścić oficjalną informację na ten temat, lub przynajmniej wspomnieć że mapa nie działa. W ten sposób wielu graczy nie pisałby że mapa nie działa, i nie zastanawiali by się czy występuje to u wszystkich czy tylko u niektórych.
Profesja: Wojownik
Nick: meth0d
Level: 21
Wysłany: 23-03-2013, 23:57
Otóż to. Ja mam błąd od ok. 15-16 nie wiem dokładnie. Ale u niektórych nawet wcześniej wystąpił, z tego co czytałem. Sporo czasu spędziłem na szukaniu przyczyn tego i pobierałem javę itp. Gdyby umieścili gdzieś informację to nie wkurzałbym się tak. Myślałem, że brat coś odwalił ;p.
Nad grą czuwają 2 osoby. Nie są w stanie kontrolować gry przez 24h. Wyluzujcie
Jakiś GM wypowiadał się już w tym temacie zdaje się. Skoro pełni funkcję mistrza gry powinien coś wiedzieć na ten temat, lub przynajmniej mieć stały kontakt z administracją, bo tak jak widzisz ludzie pobierają nowe przeglądarki, javy aktualizują itp, a tu wina po stronie gry okazuje się. Ne ma co bronić bo system informacji ewidentnie leży.
Żaden GM się nie wypowiadał. Kontaktu do administracji bezpośredniego też oni nie mają.
[GM] OttoIII się wypowiadał w innym temacie (ale też dotyczącym błędu mapy) że wszystko jest w porządku). Kontaktu nie mają ale mieć powinni to chyba logiczne.
Żaden GM się nie wypowiadał. Kontaktu do administracji bezpośredniego też oni nie mają.
[GM] OttoIII się wypowiadał w innym temacie (ale też dotyczącym błędu mapy) że wszystko jest w porządku). Kontaktu nie mają ale mieć powinni to chyba logiczne.
[
Jakiś GM wypowiadał się już w tym temacie zdaje się. Skoro pełni funkcję mistrza gry powinien coś wiedzieć na ten temat, lub przynajmniej mieć stały kontakt z administracją, bo tak jak widzisz ludzie pobierają nowe przeglądarki, javy aktualizują itp, a tu wina po stronie gry okazuje się. Ne ma co bronić bo system informacji ewidentnie leży.
gm plinuje aby regulamin był przestrzegany i nie ma dostepu do silnika gry. Jest kilka opcji dlaczego to się stało