Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:09
nie widze mapy
Autor Wiadomość
Sorandor 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Sorandor
Level: 373
Świat: 6
Wysłany: 23-03-2013, 23:38   

Antybristler napisał/a:
Wszyscy mają ten błąd, więc nikt nic nie traci, bo nikt nikogo nie zaatakuje, ani w niczym nie przegoni.

Wykorzystajcie ten czas na wyjście na dwór, cieszenie się wiosną, modlitwę czy cuś.

Wyjście na dwór...? Cieszenie się wiosną? A kto powiedział, że każdy tu żyje grą i nie wychodzi? , bardzo dobra opcja... Tyle ze ja za oknem mam -12 stopni obecnie. :) nawet wieczorne bieganie nie pomaga na tą temperature. :)

Antybristler 
Użytkownik

Nick: Antybristler
Level: 30
Wysłany: 23-03-2013, 23:46   

To był taki skrót myślowy. Każdy może robić co mu się podoba, a nie to co ja kazałem. Chociaż miło by było, gdyby ktoś poczytał moje kroniki :D

Ja sobie siedzę w pokoju hotelowym słuchając odgłosów seksu zza ścian, który mi przypomina, że nikt mnie nie kocha :(

Świat bez Żółwi byłby dużo mniej żółwiowy...

meth0d
Użytkownik

Nick: meth0d
Level: 21
Wysłany: 23-03-2013, 23:48   

W przeróżnych grach jest tak, że jeśli wystąpi jakiś błąd z serwerem, wgl błąd w grze, to jest jakiś określony bonus. I tak powinno być i tutaj. A i nie piszcie, że każdy powinien dostać, bo widocznie nie każdemu ten błąd wyskoczył. Na serwerze jest 39 osób on line. Nie raz więcej, nie raz mniej.

Venomlist 
Użytkownik

Nick: Venomlist
Level: 100
Wysłany: 23-03-2013, 23:53   

Nie było by takiego zamieszania w tym temacie, gdyby system informacji nie leżał. Jest facebook, forum, informacje w bannerze gry etc. Co jak co ale od momentu wystąpienia awarii minęło sporo czasu, i ktoś z obsługi gry powinien zamieścić oficjalną informację na ten temat, lub przynajmniej wspomnieć że mapa nie działa. W ten sposób wielu graczy nie pisałby że mapa nie działa, i nie zastanawiali by się czy występuje to u wszystkich czy tylko u niektórych.

meth0d
Użytkownik

Wysłany: 23-03-2013, 23:57   

Otóż to. Ja mam błąd od ok. 15-16 nie wiem dokładnie. Ale u niektórych nawet wcześniej wystąpił, z tego co czytałem. Sporo czasu spędziłem na szukaniu przyczyn tego i pobierałem javę itp. Gdyby umieścili gdzieś informację to nie wkurzałbym się tak. Myślałem, że brat coś odwalił ;p.

Antybristler 
Użytkownik

Wysłany: 24-03-2013, 00:03   

Nad grą czuwają 2 osoby. Nie są w stanie kontrolować gry przez 24h. Wyluzujcie :)

k4meleon619 
Użytkownik

Nick: FrosT
Wysłany: 24-03-2013, 00:06   

Pooglądajcie sobie powótrke meczu polska - ukraina, ; D

@topic;

ten sam problem :D

Venomlist 
Użytkownik

Wysłany: 24-03-2013, 00:09   

Antybristler napisał/a:
Nad grą czuwają 2 osoby. Nie są w stanie kontrolować gry przez 24h. Wyluzujcie :)

Jakiś GM wypowiadał się już w tym temacie zdaje się. Skoro pełni funkcję mistrza gry powinien coś wiedzieć na ten temat, lub przynajmniej mieć stały kontakt z administracją, bo tak jak widzisz ludzie pobierają nowe przeglądarki, javy aktualizują itp, a tu wina po stronie gry okazuje się. Ne ma co bronić bo system informacji ewidentnie leży.

Antybristler 
Użytkownik

Wysłany: 24-03-2013, 00:13   

Żaden GM się nie wypowiadał. Kontaktu do administracji bezpośredniego też oni nie mają.

Venomlist 
Użytkownik

Wysłany: 24-03-2013, 00:18   

Antybristler napisał/a:
Żaden GM się nie wypowiadał. Kontaktu do administracji bezpośredniego też oni nie mają.

[GM] OttoIII się wypowiadał w innym temacie (ale też dotyczącym błędu mapy) że wszystko jest w porządku). Kontaktu nie mają ale mieć powinni to chyba logiczne.

meth0d
Użytkownik

Wysłany: 24-03-2013, 00:22   

no to dupa blada :[

CoPaCaBaNa 
Użytkownik

Level: 9
Wysłany: 24-03-2013, 00:25   

ludzie nie spinajcie sie tak

Antybristler 
Użytkownik

Wysłany: 24-03-2013, 00:25   

Venomlist napisał/a:
Antybristler napisał/a:

[GM] OttoIII się wypowiadał w innym temacie (ale też dotyczącym błędu mapy) że wszystko jest w porządku). Kontaktu nie mają ale mieć powinni to chyba logiczne.

Spójrz na datę kiedy pisał Otto.

kostro 
Użytkownik

Nick: Awds
Level: 180
Świat: 3
Wysłany: 24-03-2013, 00:27   

Venomlist napisał/a:
[
Jakiś GM wypowiadał się już w tym temacie zdaje się. Skoro pełni funkcję mistrza gry powinien coś wiedzieć na ten temat, lub przynajmniej mieć stały kontakt z administracją, bo tak jak widzisz ludzie pobierają nowe przeglądarki, javy aktualizują itp, a tu wina po stronie gry okazuje się. Ne ma co bronić bo system informacji ewidentnie leży.
gm plinuje aby regulamin był przestrzegany i nie ma dostepu do silnika gry. Jest kilka opcji dlaczego to się stało

Użytkownik

Nick: avatar_91
Level: 404
Świat: 1+2+4
Wysłany: 24-03-2013, 00:28   

Ja tam np się ucieszyłem, bo myślałem, że wina leży po mojej stronie;) a już wiem, że to nieprawda :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi