Pragnę pozdrowić całe szanowne grono GM'ów, którzy kompletnie nic nie robią na s1+2. Przypominam, że taki świat istnieje, mimo że został otwarty nowy - s5 na którym aktywność GM'ów jest aż nad to zaskakująca, a przez ponad ładnych kilka dni nie potrafią sprzątnąć zgłoszeń z s1+2. Tak zaraz się zacznie, że jest ich mało, i że jak GM wejdzie to sprząta zgłoszenia z kilku zaległych dni, ale mimo to, że aukcje kilku graczy zgłosiłem grubo ponad tydzień temu, pisał nawet na PW do [GM] Bicek, to nic nie zrobił w tym kierunku, mimo że ostatnio kilka razy się logował, przykre.
Ja wchodzę codziennie na świat 1-2 oraz na inne, aktualnie w panelu są 2 zgłoszenia, co do twoich PW to musisz wybaczyć, ale potrafię dziennie dostać ładny spam więc nie miej pretensji, że nie przeczytałem PW.
Postaram się poszukać PW i zobaczyć co tam napisałeś.
Pragę przypomnieć, że na s 1-2 są także inni GM's.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 10-05-2013, 20:38
No nie zgodzę się do końca, że logujesz się codziennie, bo specjalnie sprawdzałem ostatnio tydzień Swoją drogę jestem ciekawy, czemu [GM] Otto nagle zniknął z panelu na s1+2. Wybaczam, ale mógłbyś założyć, że warto przeczytać Pw, bo być może jest tam dość interesująca wiadomość również chciałbym przypomnieć innym GM'om, że są oni tam, ale od dawnego czasu już nic nie robią.
A i jeszcze jedno, system zgłaszania ustawionych aukcji na Targu jest nie do końca sprawny, dajmy na to, że gracz ma 3 aukcje, które są ewidentne jako przelew, a mogę zgłosić tylko jedną, gdyż w przypadku reszty aukcji widnieje komunikat, że zostało już zgłoszone. A zazwyczaj, GM nie patrzy w logi gracza ( bo po co ), tylko daje bana za tą jedną aukcję.
Swoją drogę jestem ciekawy, czemu [GM] Otto nagle zniknął z panelu na s1+2.
nigdy nie byłem GM na s1+2
kiwipogromca napisał/a:
A i jeszcze jedno, system zgłaszania ustawionych aukcji na Targu jest nie do końca sprawny, dajmy na to, że gracz ma 3 aukcje, które są ewidentne jako przelew, a mogę zgłosić tylko jedną, gdyż w przypadku reszty aukcji widnieje komunikat, że zostało już zgłoszone. A zazwyczaj, GM nie patrzy w logi gracza ( bo po co ), tylko daje bana za tą jedną aukcję.
można napisać w komentarzu podczas zgłaszania - wtedy GM popatrzy w logi
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 31-05-2013, 17:05
No niestety muszę odświeżyć temat. Minęło aż 8 dni, odkąd zgłosiłem różne aukcje jako przelewy. Doszło do tego, że wykorzystałem limit 3 i nie mogłem zgłaszać następnych. Przez te 8 dni, żaden z GM'ów nie zalogował się na dłużej, poza Bickiem, który wszedł 2 razy na kilka minut nie robiąc nic ( przypuszczam tak, gdyż żadne bany się nie pojawiły ). Nawet ktoś tutaj zgłaszał na forum te przelewy, ale nikt nie raczył rozpatrzeć. Tak więc proszę o jak najszybsze rozwiązanie sprawy. Bicek napisze Ci na pw dokładnie co i jak, bo być może zgłoszenia wyparowały ...
Pragnę pozdrowić całe szanowne grono GM'ów, którzy kompletnie nic nie robią na s1+2. Przypominam, że taki świat istnieje, mimo że został otwarty nowy - s5 na którym aktywność GM'ów jest aż nad to zaskakująca, a przez ponad ładnych kilka dni nie potrafią sprzątnąć zgłoszeń z s1+2. Tak zaraz się zacznie, że jest ich mało, i że jak GM wejdzie to sprząta zgłoszenia z kilku zaległych dni, ale mimo to, że aukcje kilku graczy zgłosiłem grubo ponad tydzień temu, pisał nawet na PW do [GM] Bicek, to nic nie zrobił w tym kierunku, mimo że ostatnio kilka razy się logował, przykre.
Jaki konfident... żal człowieka
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2013, 19:51
Bo dostałeś bana ? Haha, przykre
Ale nie martw się, na opinię ludzi przez kabelek takich, jak Ty, mam specjalne miejsce
Bo dostałeś bana ? Haha, przykre
Ale nie martw się, na opinię ludzi przez kabelek takich, jak Ty, mam specjalne miejsce
co zal dupe sciskal ze se 80kk przezucilem i odrazu poskarzyc sie musiales zalosny jestes mam gdzies gdzie maszten swoj kabelek i te twoje innhe sprawy
S 1 i 2 umiera wg mojego uznania powinni kogoś nowego objąć stanowiskiem chociażby jeśli chodzi o s 1 i 2.
Wgl moderacja targu na s1+2 nie ma juz sensu gra tyle osob ze juz nie ma tej rywalizacji co byla o walke na polu ciezko jak ktos chce sobie powalczyc zoztaje mu jedynie turkowiec a o eq czasami jest tak trudno ze szkoda gadac wiec moim skromym zdaniem targ powinien byc wolny i bez sensu jest karanie za przezucenie troszke kasy