Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:12
GM
Autor Wiadomość
kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2013, 18:33   GM

Pragnę pozdrowić całe szanowne grono GM'ów, którzy kompletnie nic nie robią na s1+2. Przypominam, że taki świat istnieje, mimo że został otwarty nowy - s5 na którym aktywność GM'ów jest aż nad to zaskakująca, a przez ponad ładnych kilka dni nie potrafią sprzątnąć zgłoszeń z s1+2. Tak zaraz się zacznie, że jest ich mało, i że jak GM wejdzie to sprząta zgłoszenia z kilku zaległych dni, ale mimo to, że aukcje kilku graczy zgłosiłem grubo ponad tydzień temu, pisał nawet na PW do [GM] Bicek, to nic nie zrobił w tym kierunku, mimo że ostatnio kilka razy się logował, przykre.

Bicek 
Game Master

Nick: [GM] Bicek
Level: 1
Wysłany: 10-05-2013, 19:05   

Ja wchodzę codziennie na świat 1-2 oraz na inne, aktualnie w panelu są 2 zgłoszenia, co do twoich PW to musisz wybaczyć, ale potrafię dziennie dostać ładny spam więc nie miej pretensji, że nie przeczytałem PW.
Postaram się poszukać PW i zobaczyć co tam napisałeś.

Pragę przypomnieć, że na s 1-2 są także inni GM's.

kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2013, 20:38   

No nie zgodzę się do końca, że logujesz się codziennie, bo specjalnie sprawdzałem ostatnio tydzień :P Swoją drogę jestem ciekawy, czemu [GM] Otto nagle zniknął z panelu na s1+2. Wybaczam, ale mógłbyś założyć, że warto przeczytać Pw, bo być może jest tam dość interesująca wiadomość ;) również chciałbym przypomnieć innym GM'om, że są oni tam, ale od dawnego czasu już nic nie robią.
A i jeszcze jedno, system zgłaszania ustawionych aukcji na Targu jest nie do końca sprawny, dajmy na to, że gracz ma 3 aukcje, które są ewidentne jako przelew, a mogę zgłosić tylko jedną, gdyż w przypadku reszty aukcji widnieje komunikat, że zostało już zgłoszone. A zazwyczaj, GM nie patrzy w logi gracza ( bo po co ), tylko daje bana za tą jedną aukcję.

Antybristler 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Antybristler
Level: 30
Wysłany: 10-05-2013, 22:12   

Jak GMowie nic nie robią to źle.
Jak banują to zawsze niesprawiedliwie i też jest źle.
I jak tu Wam dogodzić? :D

Świat bez Żółwi byłby dużo mniej żółwiowy...

Crypton 
Game Master

Level: 230
Wysłany: 10-05-2013, 22:26   

Antybristler napisał/a:
I jak tu Wam dogodzić? :D

mnie ludzie kochali, ale to tajemnica zawodowa :twisted:

szybcior987 
Użytkownik

Nick: DarkLord
Level: 154
Wysłany: 11-05-2013, 08:33   

Antybristler napisał/a
Cytat:
I jak tu Wam dogodzić?

Masz rację jak są to jest źle jak nie ma to źle.

OttoIII 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 180
Wysłany: 11-05-2013, 13:10   

kiwipogromca napisał/a:
Swoją drogę jestem ciekawy, czemu [GM] Otto nagle zniknął z panelu na s1+2.

nigdy nie byłem GM na s1+2

kiwipogromca napisał/a:
A i jeszcze jedno, system zgłaszania ustawionych aukcji na Targu jest nie do końca sprawny, dajmy na to, że gracz ma 3 aukcje, które są ewidentne jako przelew, a mogę zgłosić tylko jedną, gdyż w przypadku reszty aukcji widnieje komunikat, że zostało już zgłoszone. A zazwyczaj, GM nie patrzy w logi gracza ( bo po co ), tylko daje bana za tą jedną aukcję.

można napisać w komentarzu podczas zgłaszania - wtedy GM popatrzy w logi :)

kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2013, 17:05   

No niestety muszę odświeżyć temat. Minęło aż 8 dni, odkąd zgłosiłem różne aukcje jako przelewy. Doszło do tego, że wykorzystałem limit 3 i nie mogłem zgłaszać następnych. Przez te 8 dni, żaden z GM'ów nie zalogował się na dłużej, poza Bickiem, który wszedł 2 razy na kilka minut nie robiąc nic ( przypuszczam tak, gdyż żadne bany się nie pojawiły ). Nawet ktoś tutaj zgłaszał na forum te przelewy, ale nikt nie raczył rozpatrzeć. Tak więc proszę o jak najszybsze rozwiązanie sprawy. Bicek napisze Ci na pw dokładnie co i jak, bo być może zgłoszenia wyparowały ...

Bicek 
Game Master

Nick: [GM] Bicek
Level: 1
Wysłany: 31-05-2013, 18:56   

na pierwszym św anulowałem wczoraj jakieś aukcje, napisz mi na PW, to sprawdzę.

Masterfaster 
Użytkownik

Nick: Dangerous666
Level: 120
Wysłany: 31-05-2013, 18:58   

Kiwi ty w realu też taki konfident? pewnie masz dużo kolegów :-P

TrzyStu 
Użytkownik

Nick: 300-stuSpartan
Level: 140
Wysłany: 01-06-2013, 11:24   Re: GM

kiwipogromca napisał/a:
Pragnę pozdrowić całe szanowne grono GM'ów, którzy kompletnie nic nie robią na s1+2. Przypominam, że taki świat istnieje, mimo że został otwarty nowy - s5 na którym aktywność GM'ów jest aż nad to zaskakująca, a przez ponad ładnych kilka dni nie potrafią sprzątnąć zgłoszeń z s1+2. Tak zaraz się zacznie, że jest ich mało, i że jak GM wejdzie to sprząta zgłoszenia z kilku zaległych dni, ale mimo to, że aukcje kilku graczy zgłosiłem grubo ponad tydzień temu, pisał nawet na PW do [GM] Bicek, to nic nie zrobił w tym kierunku, mimo że ostatnio kilka razy się logował, przykre.

Jaki konfident... żal człowieka :D

kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 01-06-2013, 19:51   

Bo dostałeś bana ? Haha, przykre ;)
Ale nie martw się, na opinię ludzi przez kabelek takich, jak Ty, mam specjalne miejsce :)

TrzyStu 
Użytkownik

Wysłany: 01-06-2013, 21:49   

kiwipogromca napisał/a:
Bo dostałeś bana ? Haha, przykre ;)
Ale nie martw się, na opinię ludzi przez kabelek takich, jak Ty, mam specjalne miejsce :)

co zal dupe sciskal ze se 80kk przezucilem i odrazu poskarzyc sie musiales zalosny jestes mam gdzies gdzie maszten swoj kabelek i te twoje innhe sprawy :D

Sorandor 
Użytkownik

Nick: Sorandor
Level: 373
Świat: 6
Wysłany: 01-06-2013, 23:37   

S 1 i 2 umiera ;) wg mojego uznania powinni kogoś nowego objąć stanowiskiem :) chociażby jeśli chodzi o s 1 i 2. :-P

TrzyStu 
Użytkownik

Wysłany: 02-06-2013, 06:05   

Sorandor napisał/a:
S 1 i 2 umiera ;) wg mojego uznania powinni kogoś nowego objąć stanowiskiem :) chociażby jeśli chodzi o s 1 i 2. :-P

Wgl moderacja targu na s1+2 nie ma juz sensu gra tyle osob ze juz nie ma tej rywalizacji co byla o walke na polu ciezko jak ktos chce sobie powalczyc zoztaje mu jedynie turkowiec a o eq czasami jest tak trudno ze szkoda gadac wiec moim skromym zdaniem targ powinien byc wolny i bez sensu jest karanie za przezucenie troszke kasy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi