Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:12
Co myślicie o unikatowym skinie dla zwycięzcy?
Autor Wiadomość
szybcior987 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: DarkLord
Level: 154
Wysłany: 25-05-2013, 15:47   

:D czemu ICE

ManiakMFo 
Użytkownik

Nick: Ice Axe
Level: 500
Świat: 3
Wysłany: 25-05-2013, 18:26   

chodziło o zmianę osoby a nie skina ;P

szybcior987 
Użytkownik

Wysłany: 26-05-2013, 08:03   

a... chyba, że

DragonReds 
Użytkownik

Nick: nieważne
Level: 103
Wysłany: 03-06-2013, 13:50   

Pomysł nie byłby fatalny gdyby skiny zrobił ktoś z poza administracji że tak powiem ;)

szybcior987 
Użytkownik

Wysłany: 03-06-2013, 14:21   

DragonReds napisał/a,
Cytat:
Pomysł nie byłby fatalny gdyby skiny zrobił ktoś z poza administracji że tak powiem

A co sugerujesz, że Administracja nie umie robić skinów ???

DragonReds 
Użytkownik

Wysłany: 03-06-2013, 14:33   

Ja nie sugeruje że nie umie, ja sugeruje że nie ma czasu na pier**** że tak powiem, myślisz że administracja ma teraz czas na robienie jakiś skinów? Oni mają zaplanowane co ma być i nawet jak świat by się walił to by tego pewnie nie zmienili, a sugeruje to że prędzej by coś takiego poszło jak by ktoś zrobił skiny z graczy, po za tym, nie wiem czy administracja umie robić skiny bo mi się zdaje że ich grafik to robi, a jakoś nie jestem pewien że grafikiem jest jeden z głównych administratorów, no może się mylę, ale cóż...

szybcior987 
Użytkownik

Wysłany: 04-06-2013, 17:59   

DragonReds napisał/a:
Ja nie sugeruje że nie umie, ja sugeruje że nie ma czasu na pier**** że tak powiem, myślisz że administracja ma teraz czas na robienie jakiś skinów? Oni mają zaplanowane co ma być i nawet jak świat by się walił to by tego pewnie nie zmienili, a sugeruje to że prędzej by coś takiego poszło jak by ktoś zrobił skiny z graczy, po za tym, nie wiem czy administracja umie robić skiny bo mi się zdaje że ich grafik to robi, a jakoś nie jestem pewien że grafikiem jest jeden z głównych administratorów, no może się mylę, ale cóż...

Pomyśl trochę Administracja ma bardzo dużo skinów więc mogli by odblokować na S5 swoje skiny, a tego unikatowego może i masz rację powinien to zrobić gracz.

DragonReds 
Użytkownik

Wysłany: 04-06-2013, 22:20   

Moim zdaniem mogli by zrobić na pewno jedną rzecz, załóżmy że będzie to kosztowało 35MF, taki przykład tylko daje, i gracz (który chce jakiegoś SWOJEGO skina) daje swój zrobiony skin (Gotowy w 100%) i po wpłaceniu administracji np. tych 35MF ona że tak powiem wgra Ci ten strój który chcesz, ale możliwe że było by za dużo roboty z tym (Jak by każdemu graczowi z osobno mieli wgrywać), więc można by było zrobić NPC u którego robisz taki skin :) Znaczy, eh... administracja w sumie i tak chyba musiała by ten skin na pewno udostępnić, szczerze nie wiem jak to do końca przedstawić :DD No ale mniej więcej pewnie wiadomo o co mi chodzi. Jak mi przyjdzie do głowy jak by to wyglądało w 100% to mogę dać znać, ale myślę że administracja będzie raczej widzieć jak takie coś wykonać ;p

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi