Ja nie sugeruje że nie umie, ja sugeruje że nie ma czasu na pier**** że tak powiem, myślisz że administracja ma teraz czas na robienie jakiś skinów? Oni mają zaplanowane co ma być i nawet jak świat by się walił to by tego pewnie nie zmienili, a sugeruje to że prędzej by coś takiego poszło jak by ktoś zrobił skiny z graczy, po za tym, nie wiem czy administracja umie robić skiny bo mi się zdaje że ich grafik to robi, a jakoś nie jestem pewien że grafikiem jest jeden z głównych administratorów, no może się mylę, ale cóż...
Ja nie sugeruje że nie umie, ja sugeruje że nie ma czasu na pier**** że tak powiem, myślisz że administracja ma teraz czas na robienie jakiś skinów? Oni mają zaplanowane co ma być i nawet jak świat by się walił to by tego pewnie nie zmienili, a sugeruje to że prędzej by coś takiego poszło jak by ktoś zrobił skiny z graczy, po za tym, nie wiem czy administracja umie robić skiny bo mi się zdaje że ich grafik to robi, a jakoś nie jestem pewien że grafikiem jest jeden z głównych administratorów, no może się mylę, ale cóż...
Pomyśl trochę Administracja ma bardzo dużo skinów więc mogli by odblokować na S5 swoje skiny, a tego unikatowego może i masz rację powinien to zrobić gracz.
Moim zdaniem mogli by zrobić na pewno jedną rzecz, załóżmy że będzie to kosztowało 35MF, taki przykład tylko daje, i gracz (który chce jakiegoś SWOJEGO skina) daje swój zrobiony skin (Gotowy w 100%) i po wpłaceniu administracji np. tych 35MF ona że tak powiem wgra Ci ten strój który chcesz, ale możliwe że było by za dużo roboty z tym (Jak by każdemu graczowi z osobno mieli wgrywać), więc można by było zrobić NPC u którego robisz taki skin Znaczy, eh... administracja w sumie i tak chyba musiała by ten skin na pewno udostępnić, szczerze nie wiem jak to do końca przedstawić No ale mniej więcej pewnie wiadomo o co mi chodzi. Jak mi przyjdzie do głowy jak by to wyglądało w 100% to mogę dać znać, ale myślę że administracja będzie raczej widzieć jak takie coś wykonać ;p