też kiedyś dostałem bana za brata, ale cóż mieliśmy podobne hasła i maila (lordchaos, lordszreder) i logowaliśmy z 1 komputera
gm benerit uznał to za multi i tak zakończyła się moja przygoda na s4 (bez brata nie chciało mi się grać samemu na s4)
teraz gramy na s5 od wielu miesięcy i nie ma bana, chyba każdy gm sprawdzał nasze logi (moje i Szrequ) i nie dostaliśmy bana.
więc następnym razem nie polecam logowac z tego samego komputera
benerit już po banie wyjaśnił mi działanie tego skryptu na multi i wcale nie jest on taki dokładny i skomplikowany (sprawdza hasła czy są podobne, maile, miejsce (ip, komputer) i odstępy czasowe w logowaniu)
mit , bez obrazy , ale ty jestes ograniczony .... dla mnie wbicie tylu pkt ile mialem na prawde "graniczy z cudem ... "
nabijasz te posty a one w kazdym temacie gowno wnosza ^^
Jak nie potrafisz grać to może i dla Ciebie cud, ale jak chcesz zaistnieć to możesz też na fabułę grać, twoje komentarze są zbędne i przy okazji wulgarne. Sam nabijasz posty komentując, zaś od moich możesz się odczepić bo trafne są one, coś jeszcze Damianie ? :}
Jak nie potrafisz grać to może i dla Ciebie cud, ale jak chcesz zaistnieć to możesz też na fabułę grać, twoje komentarze są zbędne i przy okazji wulgarne. Sam nabijasz posty komentując, zaś od moich możesz się odczepić bo trafne są one, coś jeszcze Damianie ? :}
Skończ bufonie, ty i twoje komentarze hah, udzielasz się wszędzie a o niczym nie masz zielonego pojęcia, ps. kodujesz coś z kumplami via mfo4?
Skończ bufonie, ty i twoje komentarze hah, udzielasz się wszędzie a o niczym nie masz zielonego pojęcia, ps. kodujesz coś z kumplami via mfo4?
Udam że tego nie słyszałem, bo wyrozumiały jestem na problemy nastolatków - zaburzenia emocjonalne i inne sprawy - rozumiem Cię
Co do zielonego pojęcia hmm .. pewnie na wiele tematów go nie mam, ale też na wiele tematów mam.
Dobry jesteś MiT, masz ponad 30 lat i jednyne co robisz to sprawdzasz logi innych graczy i doszukujesz się spisków...weź albo znajdź robotę albo jak masz w to grać to zajmij się swoim kontem :} Jak sprawdzam twoj profil to miałeś 100 lv to w prezie było "no to zaczynamy 100 lv" ohohohoh aż się boję...potem "no to jazda 120 lv turki !" i tak od początku... zabawny z ciebie typ
Cała gra się z was śmieje i z tego co z siebie sami robicie. Biedny heieneken przelewa expa, ma multi nie powiem ile, ale na forum to aktywista i poszukiwać sprawiedliwości.
Spicer największe dno uważane przez graczy, zero jakiego kolwiek poziomu, zanim zaczniesz gadać na mój temat to dojdź sam do układania statystyk, na początek próbuj się na bossy
Lamusie... zobacz moje logi jak tak lubisz cudze oglądać...rank prawie cały z Zerefa mam z turków na 70 lv a ty ?? myślisz, że mi mama staty układała, a pies za mnie wbijał rank ? osiągnij coś najpierw sam, a później możesz dopiero do mnie startować... btw widziałem twój profil na fb porażka i w realu i w grze
Cała gra się z was śmieje i z tego co z siebie sami robicie. Biedny heieneken przelewa expa, ma multi nie powiem ile, ale na forum to aktywista i poszukiwać sprawiedliwości.
mam tyle multi , że dostałem bana za konta z s1 2 4 oraz za nie swoje 2 konta , w tej grze nic nie osiagnales , wyladowujesz swoja frustracje na forum myslac , ze w ten sposob zdobedziesz szacunek , dowartosciowac sie chcesz ?
Co do przelewania expa , chyba ludkowie moga mnie atakowac jak stoje z high lvl ? A z tg co widze , zadnego wpisu nie dostalem jeszcze za "przelew expa " ; )
Z tego co widze , to chyba Cie zazdrosc zzera , ojj , poza tym kto Ci cisnie , to jest tylko podsumowanie tego , co ty tu robisz , choc raz wnies cos do tematu , bo duzo sie udzielasz , a masz znikome pojecie .