Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:38
Lista GM
Autor Wiadomość
HeienekeN 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Takamisakara
Level: 1
Wysłany: 04-02-2014, 10:10   

mit , bez obrazy , ale ty jestes ograniczony .... dla mnie wbicie tylu pkt ile mialem na prawde "graniczy z cudem ... "

nabijasz te posty a one w kazdym temacie gowno wnosza ^^

Chaos 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Chaos rank
Level: 20
Wysłany: 04-02-2014, 12:46   

też kiedyś dostałem bana za brata, ale cóż mieliśmy podobne hasła i maila (lordchaos, lordszreder) i logowaliśmy z 1 komputera

gm benerit uznał to za multi i tak zakończyła się moja przygoda na s4 (bez brata nie chciało mi się grać samemu na s4)

teraz gramy na s5 od wielu miesięcy i nie ma bana, chyba każdy gm sprawdzał nasze logi (moje i Szrequ) i nie dostaliśmy bana.

więc następnym razem nie polecam logowac z tego samego komputera

benerit już po banie wyjaśnił mi działanie tego skryptu na multi i wcale nie jest on taki dokładny i skomplikowany (sprawdza hasła czy są podobne, maile, miejsce (ip, komputer) i odstępy czasowe w logowaniu)

MiT 
Użytkownik

Nick: MiT
Wysłany: 04-02-2014, 14:56   

HeienekeN napisał/a:
mit , bez obrazy , ale ty jestes ograniczony .... dla mnie wbicie tylu pkt ile mialem na prawde "graniczy z cudem ... "

nabijasz te posty a one w kazdym temacie gowno wnosza ^^

Jak nie potrafisz grać to może i dla Ciebie cud, ale jak chcesz zaistnieć to możesz też na fabułę grać, twoje komentarze są zbędne i przy okazji wulgarne. Sam nabijasz posty komentując, zaś od moich możesz się odczepić bo trafne są one, coś jeszcze Damianie ? :}

HeienekeN 
Użytkownik

Wysłany: 04-02-2014, 15:47   

Hah , nie pamietam zebysmy byli na ty ;)

Prain
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2014, 15:47   

MiT napisał/a:
Jak nie potrafisz grać to może i dla Ciebie cud, ale jak chcesz zaistnieć to możesz też na fabułę grać, twoje komentarze są zbędne i przy okazji wulgarne. Sam nabijasz posty komentując, zaś od moich możesz się odczepić bo trafne są one, coś jeszcze Damianie ? :}

Skończ bufonie, ty i twoje komentarze hah, udzielasz się wszędzie a o niczym nie masz zielonego pojęcia, ps. kodujesz coś z kumplami via mfo4?

MiT 
Użytkownik

Wysłany: 04-02-2014, 15:51   

Prain napisał/a:
MiT napisał/a:

Skończ bufonie, ty i twoje komentarze hah, udzielasz się wszędzie a o niczym nie masz zielonego pojęcia, ps. kodujesz coś z kumplami via mfo4?

Udam że tego nie słyszałem, bo wyrozumiały jestem na problemy nastolatków - zaburzenia emocjonalne i inne sprawy - rozumiem Cię :-)

Co do zielonego pojęcia hmm .. pewnie na wiele tematów go nie mam, ale też na wiele tematów mam.

HeienekeN 
Użytkownik

Wysłany: 04-02-2014, 15:54   

MiT napisał/a:
Co do zielonego pojęcia hmm .. pewnie na wiele tematów go nie mam, ale też na wiele tematów mam.

Krótka riposta , wykorzystaj je tam , gdzie je masz , tutaj wiekszosc jest zbedna . Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia , to lepiej milczeć.

Skończyłem jałową dyskusje z Tobą;)

Spicer 
Użytkownik

Nick: Jumbo
Level: 244
Wysłany: 04-02-2014, 19:30   

Dobry jesteś MiT, masz ponad 30 lat i jednyne co robisz to sprawdzasz logi innych graczy i doszukujesz się spisków...weź albo znajdź robotę albo jak masz w to grać to zajmij się swoim kontem :} Jak sprawdzam twoj profil to miałeś 100 lv to w prezie było "no to zaczynamy 100 lv" ohohohoh aż się boję...potem "no to jazda 120 lv turki !" i tak od początku... zabawny z ciebie typ

HeienekeN 
Użytkownik

Wysłany: 04-02-2014, 19:44   

Hah , bez komentarza , niektórzy dalej mają mentalność 10 letnich dzieci , daj mu spokój n00b :D

MiT 
Użytkownik

Wysłany: 04-02-2014, 19:50   

Oja ale mi pociskali, ojeja :-(

Cała gra się z was śmieje i z tego co z siebie sami robicie. Biedny heieneken przelewa expa, ma multi nie powiem ile, ale na forum to aktywista i poszukiwać sprawiedliwości.

Spicer największe dno uważane przez graczy, zero jakiego kolwiek poziomu, zanim zaczniesz gadać na mój temat to dojdź sam do układania statystyk, na początek próbuj się na bossy ;)

Żegnam dzieciaczki ;*

Spicer 
Użytkownik

Nick: Jumbo
Level: 244
Wysłany: 04-02-2014, 19:54   

Lamusie... zobacz moje logi jak tak lubisz cudze oglądać...rank prawie cały z Zerefa mam z turków na 70 lv :o a ty ?? myślisz, że mi mama staty układała, a pies za mnie wbijał rank ? ;) osiągnij coś najpierw sam, a później możesz dopiero do mnie startować... btw widziałem twój profil na fb xD porażka i w realu i w grze

HeienekeN 
Użytkownik

Wysłany: 05-02-2014, 10:20   

MiT napisał/a:
Cała gra się z was śmieje i z tego co z siebie sami robicie. Biedny heieneken przelewa expa, ma multi nie powiem ile, ale na forum to aktywista i poszukiwać sprawiedliwości.

mam tyle multi , że dostałem bana za konta z s1 2 4 oraz za nie swoje 2 konta , w tej grze nic nie osiagnales , wyladowujesz swoja frustracje na forum myslac , ze w ten sposob zdobedziesz szacunek , dowartosciowac sie chcesz ? :D

Co do przelewania expa , chyba ludkowie moga mnie atakowac jak stoje z high lvl ? :D A z tg co widze , zadnego wpisu nie dostalem jeszcze za "przelew expa " ; )

Z tego co widze , to chyba Cie zazdrosc zzera , ojj , poza tym kto Ci cisnie , to jest tylko podsumowanie tego , co ty tu robisz , choc raz wnies cos do tematu , bo duzo sie udzielasz , a masz znikome pojecie .

MiT 
Użytkownik

Wysłany: 05-02-2014, 16:03   

wleciało do prawego ucha wyleciało lewym, jeszcze coś ? :roll:

HeienekeN 
Użytkownik

Wysłany: 05-02-2014, 16:05   

Weź zamilcz w końcu ... Nic nie wnosisz a sie panoszysz...

BaGGy 
Junior Admin
GM Roku 2012

Nick: [GM] BaGGy
Wysłany: 05-02-2014, 16:09   

Widzę, że można zamknąć.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi