Wysłany: 21-04-2016, 08:49 Kto skarży nie błądzi - świat 6
Jeśli zauważyłeś(aś), że ktoś na 1+2+4 świecie robi coś niezgodnego z regulaminem, możesz to zgłosić w tym temacie. Pamiętaj przy tym, że do zgłaszania wszelkich spraw związanych z czatem na mapie i trwającymi aukcjami na targu służą przyciski [GM] - tak więc nie ma potrzeby zgłaszania ich tutaj.
Staraj się dokładnie opisać problem, umieszczając przydatne informacje, takie jak nicki graczy czy linki do raportów. Pomoże to GMom w sprawnym i szybkim działaniu.
Pamiętaj też iż GMi nie mogą karać za screeny rozmów z gg - po samym numerze gg nie znajdziemy "łamacza" regulaminu, dlatego jeśli ktoś będzie próbował poprzez GG Cię naciągnąć, staraj się uzyskać jak najwięcej informacji o nim (nick, lvl, numer id) bądź zdobyć kod na jaki on chce abyś wysłał mu pieniądze/punkty mf.
[ Dodano: 21-04-2016, 09:50 ]
Dobra dosyć tego
Przyjrzyjmy sie dajmy na to graczowi Love Me
Jakimś dziwnym trafem akurat te 123 walk, które wygrał pasuje do przegranych w profilu tych multi drużyn uwaga:
kuli1
kuli2
kuli3
kuli4
brzydki1
brzydki2
brzydki3
brzydki4
+ prawdopodobnie przelewanie expa
1 druzyna ponad 500 walk z potworami
2 ponad 130
Baggy dlaczego zamknąłeś temat? Nie powiedziałem wszystkiego, a na pw tutaj czy w grze nie odpowiadasz, na zażalenia też.
Po pierwsze - w regulaminie jest napisane "reklama". Fajnie że na mfo jest zabronione reklamowanie mfo.
Po drugie - nierówne traktowanie. Kiku graczy wciąż ma reflinka, a nie dostało bana. Do tego np. gracz Seti dostał anulowanie kary. Dlaczego? On miał relfinka, ja miałem reflinka - mi nawet nie odpisałeś na zażalenie. Czyżby kolesiostwo?
I nie pisz mi tutaj o czasie jaki gm ma na odpisanie na zażalenie, skoro kara trwa jeden dzień.
I daj sie wypowiedzieć tutaj ludziom, a nie traktujesz mfo jak własne podwórko.
Po pierwsze - tak, zabronione jest reklamowanie mfo - wrzucanie własnych refów do prezentacji (głównie z powodu nadużyć pod tytułem "Zarejestruj sie z tego linka, a dam Ci staty"),
Po Drugie - jeśli ktoś ma reflinka to zgłaszasz nicki na pw w grze, albo w tym temacie,
Po trzecie - Seti dobrze umotywował prośbę, nie był wcześniej karany i nie narzucał żadnego zdjęcia bana - stąd anulowanie,
Po czwarte - GM ma 7 dni na odpowiedź na zażalenie, nie łam regulaminu, a nie będziesz takowej nawet potrzebował
No i po piąte - na prawdę jesteś ostatnią osobą, która powinna mi mówić o respektowaniu regulaminu, bo ilość nadużyć, których się dopuściłeś (m.in. używanie proxy), to dość pokaźna lista.
Masz rację, co zrobilem to zrobiłem. Dostałem karę. Nie widzę sensu poruszania tego tematu, bo to była moja wina. I zapłaciłem za nią.
Nigdzie nie pisałem że dam staty za zarejestrowanie sie z reflinka, napisałem
"dam ci cukieraska jak się zarejestrujesz.."
więc to była forma bardzo żartobliwa.
To już nawet nie chodzi o tą głupią karę, tylko o to że traktujesz ludzi z góry. Rozumiem że szarpanie się z graczami szarga nerwy, ale wyluzuj trochę. Oboje jesteśmy ludzmi, a dobra dyskusja jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ba, wręcz poszerza horyzonty. Regulamin też jest napisany przez ludzi - może być niedokładny lub przestarzały. Traktowanie wszystkiego jak święte dogmaty nie poddając ponownemu rozważaniu bądz dostosowaniu do sytuacji zatrzymuje postęp.