Z tego co zrozumiałem ma on sloty wykupione jak i kilka multikont w pracy, jednak żeby takowe odnaleźć musiałbyś szperać po jego aukcjach, walkach, drużynach i postaciach rejestrowanych na jego reflink.
Dla pocieszenia jedno jego konto DDZ zostało zablokowane za przelew punktów rankingowych. Zgłosiłem go bo do mnie również wypisywał na PW rzucał mięsem, wyzywał matkę itp. Poszperałem więc po jego profilu, zgłosiłem podejrzenie i 2/3 dni później siedział już za kratkami.
Tak jak mówisz, bardzo toksyczny, gadkę ma jak dziecko z gimnazjum (słowo "cwel" pełni u niego rolę interpunktora) i zachowuje się jak 6latka co niedostała tego czego chciała i rzuca wszystkim wkoło
Tak jak mówisz, bardzo toksyczny, gadkę ma jak dziecko z gimnazjum (słowo "cwel" pełni u niego rolę interpunktora) i zachowuje się jak 6latka co niedostała tego czego chciała i rzuca wszystkim wkoło
Praca w tzw zieleni też jest pracą, a nie wymaga wyższej inteligencji
GM na prośbę admina zawsze może sprawdzić wiarygodność wiadomości i uziemić gracza za "Zastraszanie, szantaż, próby przekupienia (GM'a lub innego gracza)"
Jak pamiętam 30 dni jest za to
GM na prośbę admina zawsze może sprawdzić wiarygodność wiadomości i uziemić gracza za "Zastraszanie, szantaż, próby przekupienia (GM'a lub innego gracza)"
A jak gm grozi zwykłemu graczowi, to jaka jest kara?
_________________ Carpe Diem (czyli nasz GM MiT) grozi mi na pw. Do tego podstawia miny graczom z mojej drużyny. Robi to zapewne używając Tora, z którego, jak wszyscy wiemy, korzysta nie od dziś. Czemu administracja nic z tym nie zrobi?
odswiezam..
To jest wlasnie Mit i jego sposoby na dowartosciowanie sie w wirtualnym swiecie w ktorym czuje sie kims.
Ciekawie jak to na realu wyglada.
Wczoraj naprzyklad chlopak twierdzil, ze Tomi przeczesuje nasze prywatne wiadomosci bez skarg. Mhm ciekawa teoria, to byloby totalne pogwalcenie jakiejkolwiek prywatnej sfery miedzy nami graczami, (jesli takie cos w ogole istnieje)
A potem jeszcze podniecal sie, ze dostal od Administratora 600 mfow. Jea syto, to moze zrob teraz resa i pokaz jak walczysz. 2:1
Ah i te jego teksty /mnie regulamin nie dotyczy/ skrajny wylew
odswiezam..
To jest wlasnie Mit i jego sposoby na dowartosciowanie sie w wirtualnym swiecie w ktorym czuje sie kims.
Ciekawie jak to na realu wyglada.
Wczoraj naprzyklad chlopak twierdzil, ze Tomi przeczesuje nasze prywatne wiadomosci bez skarg. Mhm ciekawa teoria, to byloby totalne pogwalcenie jakiejkolwiek prywatnej sfery miedzy nami graczami, (jesli takie cos w ogole istnieje)
A potem jeszcze podniecal sie, ze dostal od Administratora 600 mfow. Jea syto, to moze zrob teraz resa i pokaz jak walczysz. 2:1
Ah i te jego teksty /mnie regulamin nie dotyczy/ skrajny wylew
Coś Ty za jeden? Nie znam Cię- jakiegoś bana dostałeś o co tu chodzi?
Dec nie rzucaj się, tylko sie kompromitujesz. Co do prywatnych wiadomości chętnie pokaże co wypisujesz graczom na pw
graczom czy Tobie? Bo Ty i Mit ten wasz Dream Team to wyjatek
Koles ktory cofa sie na 230 gdy jego kolezka proboje mnie wywabic z miasta, normalnie walczyc nie umia a za rankerow robia. Lapiesz ptk na miesie, normalna walka z amatorem Cie przerosla. Pozdrawiam
Myślę Conny, że jak zerkniesz w dane z logowań to zauważysz jak banan czy ten drugi jego kolega z drużyny z tym wszechcośtam wchodzą na kilka minut powalczyć i charakterystyczny log out, amatorka nawet inte zmienili na słabszą
Myślę Conny, że jak zerkniesz w dane z logowań to zauważysz jak banan czy ten drugi jego kolega z drużyny z tym wszechcośtam wchodzą na kilka minut powalczyć i charakterystyczny log out, amatorka nawet inte zmienili na słabszą