Nick: Jules
Level: 1
Wysłany: 30-01-2006, 16:31 Sala zebrań opozycji aka księga skarg i zażaleń
Towarzyszki i Towarzysze (oraz wszyscy nie wymienieni), w czasach takiej niedoli jak ta, dowiedzieliśmy się, że my (mod-team) nie jesteśmy perfekcyjni (i przez to nasz świat legł w gruzach .) Jako że chcemy poprzez dążenie do ideału (transcendencja ) poprawić wasze warunki bytowe na forum... apelujemy do Was byście pisali tu zastrzeżenia i propozycje dotyczące wyżej wymienionej grupy. Niniejszym temat ten dedykujemy obywatelom zawiedzionym działalnoscią moderatorów (i innej maści frustratom )... chcącym zmienić coś w tym wzgledzie.
Bardzo liczymy na waszą współpracę w tworzeniu nowego, lepszego poziomu działalności grupy modujacej forum... the only way is up
PS1: Wszelkie próby wykorzystywania tematu do obrażania kogokolwiek będą ścigane i karane adekwatnie do wykroczenia.
PS2: Proszę nie zamykać tego tematu... pora poznać prawdę.
Cokolwiek napiszecie i tak zostanie zretuszowane w celach propagandowych.
Hmm... być może, jeśli ktoś napisze posta z błędami (zdarzają się dyslektycy) aby mod poprawił błędy, a nie od razu dawał osta, to nie jego wina że jest dys...
Nie jestem długo na forum, jeśli jest tutaj tak jak wyżej wymieniłem to przepraszam
sorki, ze wprowadzam ot, ale nie zgadzam sie z kolega wyzej
jesli ktos ma jakies dys"costam" to zawsze moze sobie qpic slownik- gdyby admini+ modowie musieli robic za slownik, to nie mogliby wogole odejsc od kompa i by nikt nie dbal o ort. bo po co?? przyjdzie mod i poprawi
zeby nie bylo, ze to zbedny post
doczepie sie "polykania" literek
Wiem wiem, tylko modowi jest łatwiej poprawić, a nie Dys będzie siedział ze słownikiem w ręku i sprawdzał każde słowo osobno. Zanim napisze post minie piętnaście minut
P.S Ja, gdybym był modem, to bym na pewno poprawiał, po prostu nie przeszkadza mi to.
jak ktoś ma dysortografię czy tam dysleksje (jak ktoś powie że robi błędy bo ma dysgrafie to zabije) to niech zainstaluje sobie worda, a co do pracy modów hmmmm ja tam jak narazie zastrzeżeń nie mam bo do mnie sie nie czepiali no może po za wyłączeniem sygnaturki i zakazem avka z naszym kochanym prezydentem
przeszkadzac to raczej nie przeszkadzaloby, ale bylo cho... bardzo czasochlonne i czy bys poprawial takich ludzi jak ja- nie uzywajacych Polskich znakow?? sporo bys musial poprawiac ^^
czego by tu sie doczepic??
moze tego, ze dosc pozno stawiacie servy w soldata
Wysłany: 30-01-2006, 16:55
To teraz zszokuję przynajmniej 66,(6)% członków grupy modujacej cierpi na tą przypadłość... udział bugów jest znikomy (da się to wyprostować.)
Ale nasz klient, nasz pan... postaramy się w miarę możliwości poprawiać błędy użytkowników (a z tymi banami to był tylko straszak )
źle robicie że na początku wielu osobom stawialiście ostrzeżenia (np. mi i przez to nie załapałem sie na moderatora ) któzi się tylko o coś zapytają a wy od razu: To już było ostr. a u niektórych puszczacie to płazem jeśli już chcecie być dobzi to oceniajcie każdego tak samo
Wysłany: 31-01-2006, 16:36
To proponuję przejrzeć sobie kto dał najwięcej ostrów i sprawdzić, czy ta osoba dalej jest członkiem mod-teamu (kroki w celu poprawy pod tym względem poczynione zostały.)
Sorx ale początek temaciku był śmieszny to nazwałem Khorna jako Towarzyszko za co sorx
Gość
Wysłany: 01-02-2006, 10:08
Całkiem proste to jest towarzyszko aragon knight. Pierw wchodzisz w temat ostrżeżenia i liczysz ile każdy z modów ich dał, puźniej w temat bany i robisz w nim dokładnie to co w poprzednim. Gdy już zobaczysz kto dał najwięcej banów i ostrzeżeń to spójż (klikając w link szlachta) czy jest tam kotś taki - proste i łatwe