1. Wyłączyłem opcję automatycznego odświeżania graczy na mapie - za bardzo obciążała serwer
2. Od dzisiaj dostaje się expa za pokonanie gracza z niższym poziomem jeśli to on Cię zaatakował. Tak samo w przypadku walk drużynowych.
Jeśli masz problem z dodawaniem statsów, wyświetlaniem mapy lub inne dziwne błedy których nie mają inni gracze: Naciśnij Ctrl+F5 na stronie z błędem
tak patrze ze w niektorych godzinach sa po prostu duze lagi... np. wczoraj po poludniu bylo troche ponad 200 graczy, ale chodzilo tak wolno ze nie dalo sie grac. A z kolei ok 21-22 bylo ponad 300 graczy i wszystko chodzilo pieknie...
nie wiem czy o tym już wiecie ale gdy się przyśpiesza grę to sie zazwyczaj ginie chyba że potwory są naprawde słąbe np. walcze z liszem normalną wolną walką praktycznie 97% to wygrane a te 3 przegrane gdy przyśpieszam za każdym razem gine!więc może by coś z tym zrobić bo jeśli o mnie chodzi to mnie to denerwuje
nie wiem czy o tym już wiecie ale gdy się przyśpiesza grę to sie zazwyczaj ginie chyba że potwory są naprawde słąbe np. walcze z liszem normalną wolną walką praktycznie 97% to wygrane a te 3 przegrane gdy przyśpieszam za każdym razem gine!więc może by coś z tym zrobić bo jeśli o mnie chodzi to mnie to denerwuje
Więc te 3% procent to musial byc zwykly przypadek !! Bo to jakas bzdura ze gdy przyspieszasz walke to prawie zawsze przegrywasz . Wtedy walka odbywa sie tak samo jak normalnie tylko ze w przyspieszonym tempie i nie ma to żadnego wpływu na jej koncowy wynik. Ja zawsze przyspieszam i prawie niegdy nie przegrywam .
A co do forum to przydałoby sie albo całkiem nowe albo res na tym lub przynajmniej jakis podzial na stare i noowe bo tak to sie za bardzo wszystko wymiesza .
WINDSTEER [Usunięty]
Wysłany: 12-04-2006, 16:37
Ej ale te ceny w sklepach są kosmiczne :/mam 11 poziom i nie mam nawet rzeczy z drugiego miasta może jestem jakimś słabym graczem ale ej bez przesady większość moich kolegów dlatego nie gra.przecież jakby nie targ tasak to ja bym miał na 50 poziomie conajmniej może tak by taniej lub więcej kasy z potworów bo przecież za trudno tak grać(kto jest za a kto przeciw piszcie i jeszcze jedno można by zrobić taką petycje kto by chciał więcej kasy z potworów lub taniej)
a kto powiedział ze trzeba wszystko ze sklepu kupowac , przeciez są skrzynki a w nich darmowe zeczy ta jak Ogromny Topór ( dobry sprzęt , teraz biore stwory na raz i nie trace życia ) a jest droszszy od tasaka
albo nagolennice w podziemiach Urkade a lepsze niz jakiekolwiek buty jakie mozna kupic narazie no a poza tym zdobycie kasy to nie problem ja po wykorzystaniu wszystkich ruchow [ok 140] wzbogacam sie o srednio 20000-30000G