@EDIT: I żeby nie zakładać kolejnych tematów... Proponuję dodać pod napisem "Prosto z gry" przycisk odświerz żeby można było sobie na bierząco czytać tak jak w grze
@EDIT: I żeby nie zakładać kolejnych tematów... Proponuję dodać pod napisem "Prosto z gry" przycisk odświerz żeby można było sobie na bierząco czytać tak jak w grze
Może być;D Hehehe będzię można sobie poczytać, nie będac zalogowanym;P
Holigula_Mixrus napisał/a:
Może być;D Hehehe będzię można sobie poczytać, nie będac zalogowanym;P
Teraz także można sobie "poczytać" a przyciski odpowiedzialny za odświeżenie strony znamy?
można również wcisnąć F5
Nie widzę sensu robienia takiego "guzika" - skoro do przycisku na klawiaturze czy w przeglądarce mamy rzut beretem
Ale im chodzi raczej o taki przycisk co mamy w grze koło czatu - co nie odświeża całej strony, i zawsze to wygodniej
o rzeczywiście ... będziesz siedział na stronie głównej (marnował czas) i czytał co inni piszą
- "Kto na solo!" "100-103 na SOLO" "Atakować!" "KTO CHCE POJA NA 20??" "szukam timu powyżej 300 ranq!!!!"
b.ciekawe a zarazem twórcze zajęcie - pomyślcie jeszcze raz
a mi sie wydaje ze ten przycisk pokaz ostatnią walke odnosi sie do calej gry a nie tylko wybranego miasta
czat zeczywiscie przeniesiono pod folhord ale tez czasami zdarza sie tam niezly spam
Zupełnie nie wiem czemu ten ficzer ma służyć (chyba, że to "sztuka dla sztuki"). Nie sądzę, żeby to było atrakcją czy magnesem do zarejestrowania się..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem