Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 19-01-2009, 21:02
ja ostatnio przegralem z kolesiem ,co jest magiem ,a walil z fizyka . znalem jego sztuczke wiec sie na woja przebralem i wszystko bylo dobrze ,ale zaczal z magii walic ;/ jak z takim wygrac . tylko nie mowcie ,ze to proste
Lucypher ma tu rację, zdarzało mi się pokonywać antymagów mieczem ... ale nawet wtedy wygrywałem szybkością, a nie na hita. Fizyk był potrzebny tylko by ominąć ogromną obronę anty. Ja dużo obron nie mam, a mimo że niektórzy próbowali ze mną podobnych sztuczek, nigdy się to im nie udało.
Jeśli ktoś sobie nie potrafi poradzić, to jest jego problem ... albo niech sam zacznie tak się bawić
ja ostatnio przegralem z kolesiem ,co jest magiem ,a walil z fizyka . znalem jego sztuczke wiec sie na woja przebralem i wszystko bylo dobrze ,ale zaczal z magii walic ;/ jak z takim wygrac . tylko nie mowcie ,ze to proste
to nie graj anty
EdwinOdesseiron napisał/a:
Lord Grindewald napisał/a:
Lucypher, jeżeli coś Ci się nie podoba to won
Edwin wybacz ale sam wiesz ile jest tu durnych tematow i prob zrobienia z mfo tibi ja mam na to uczulenie
Ej ej, może trochę kultury?
Zabrońmy magom używać miecza... Tak, doskonały pomysł. Następnym razem gdy będzie mnie atakował jakiś anty, będzie miał 100% pewności, że nie zrobię mu żadnej krzywdy
Kolejna propozycja z serii "nie umiem wygrać z tą profesją, więc usuńcie ją z gry"? Nuuudne to już.
Ale to raczej nie możliwe żeby miał tyle ataku żeby cię pokonać atak z samej broni nic mu nie da jak nie ma nic w bazach bez przesady chyba że na wysokim lvlu jak bronie mają po +1500 ataku to może
Ale to raczej nie możliwe żeby miał tyle ataku żeby cię pokonać atak z samej broni nic mu nie da jak nie ma nic w bazach bez przesady chyba że na wysokim lvlu jak bronie mają po +1500 ataku to może
Umiesz czytac? jak nie to proponuje korepetycje z polskiego.... duzo osob w czym tez ja pisalo dokladnie to samo co ty teraz.... skoro nie wnosisz nic nowego do tematu to sie nie udzielaj ;//