kmk995, Nie zgodzę się co do walki na high lvlu mag rzadko kiedy przegrywa, przeważnie jest remis i ew. wygrana maga, jak mu dublet wejdzie Więc jest dobrze jak jest
wg mnie idealny balans postaci bylby gdyby zmniejszyli spalanie gemow bo jak na razie pala 20litrow/100km a woje maja naped hybrydowy. choc mag potrafi pocisnac woja na dragu (czyt. zadac ladnego hita ;p) to na miescie benzyna skonczy sie pierw magowi (czyt. skoncza mu sie mixy jesli woj ma taki sam speed jak mag i zawsze trafia a to jest w 95% pewne).
kmk995, mag ma większy potencjał, jednak musi mieć najlepsze mixy. Z woja więcej wyciśniesz jeśli nie masz kasy, ale jeśli masz- mag rządzi. Tak jak Jelsyn mówi dobry mag jest praktycznie nieśmiertelny. To że większość rankerów to woje o niczym nie świadczy - bo oni są antywojami. Choćby magowi podwoić hity, ich to nie dotknie, bo nie walczą z magami. Więc porównując profesje nie patrzyłbym na topkę.
Spalania gemów nie ma potrzeby zmieniać, bo ja np (zupełnie teoretycznie) gdybym walczył z wojem o równym speedzie (co mi się może raz zdarzyło) i nic nie unikał, ledwo skończę elki i napocznę reg lv2. Nie wiem szczerze mówiąc jak to jest na niskim lvl, w każdym razie dobrze mieć ze 4 leczenia gemem i wtedy bardzo trudno Cię pokonać.
kmk995 napisał/a:
walka by byla wyrownana i w top10 nareszcie pojawili by sie magowie