Jakby nie patrzeć to na oko jest z 50-100 aktywnych graczy, którzy coś tam sobie grają. Zazwyczaj jest 20-30 osób online, bo nie wszyscy gramy w tym samym momencie ale to nie zmienia faktu, że ta liczba będzie się zmniejszać a nie zwiększać. Jeśli chodzi o pvp to tam gracze na niskich lvlach w miarę się znajdują i sobie walczą ale pewnie nie tylko ja mam czasami takie uczucie, że gram na single playerze (chodzi o ludzi, którzy grają na fabułę). Jakbym nie patrzał na targi, które i tak są ciągle puste i na graczy online to bym nikogo na mapie nie znalazł.
Więc nawet jakbyśmy dali jakiś 3 dodatkowy kontynent z pobocznymi questami albo rozbudowali arene folhord do takich bossów, żeby 200-450lvle się pomęczyły i żeby były z tego jakieś nawet małe nagrody to i tak na dłuższą metę będzie to tylko dla tych co teraz grają...
Pomysłów na tą grę można znaleźć naprawdę bardzo dużo ale wiemy o tym, że teraz mfo3 jest na 1 miejscu jeśli chodzi o update więc chyba nie ma sensu oczekiwać na jakiś cud.
Ale zawsze proces upadku można jakoś wydłużyć. Kwestia tego czy będzie to przyjemniej trwało czy boleśniej
Tylko po co? Ta gra już dawno upadła.
Jakby upadła to by graczy wgl. nie miała tak jak old ... a poza tym chyba jest wiele osób, które chciały by sobie popykać jeszcze od 1 lvla na nowo
tylko nie piszcie starą gadkę że mogą na świecie 3
a poza tym chyba jest wiele osób, które chciały by sobie popykać jeszcze od 1 lvla na nowo
Całkowicie nie rozumiem, czemu nie którzy mają na 1+2+4 świecie 3 postacie a ci co mają jedną nie mogą sobie zrobić chociaż jeszcze jednej, żeby sobie pograć. Sam bym tak pograł ale oczywiście byłoby to multikonto a na 3 świecie nie mam zamiaru grać zresztą jak większość.
Niech się zabiora za ten depozyt- wpłata/wypłata G.
ewentualnie..
*zmniejszyć wymogi ruszenia grupy turniejowej.. z 4>2 graczy.
*zwiększyć nagrody (nawet o 200%).
Grupa 351-400 1. Miejsce 250-300 MF ( wbicie tyle niezbednego exp na takim lv to luzno 70,80MF potrzeba (nie wspominajac o resach..35,70MF) 25/30mln G. Nagrody moze za atrakcyjne ale ludzie przynajmniej moze zacznac expic z topki i walczyc to samo sie tyczy 260-300, 300-350.
a poza tym chyba jest wiele osób, które chciały by sobie popykać jeszcze od 1 lvla na nowo
Całkowicie nie rozumiem, czemu nie którzy mają na 1+2+4 świecie 3 postacie a ci co mają jedną nie mogą sobie zrobić chociaż jeszcze jednej, żeby sobie pograć. Sam bym tak pograł ale oczywiście byłoby to multikonto a na 3 świecie nie mam zamiaru grać zresztą jak większość.
No to raz na parę miechów jak trochę poklikasz to nic się nie stanie. Zresztą kto kupuje tyle mikstur na raz. Zawsze możesz kupić z 5k co 1h żeby nie wydawało ci się to monotonne. Ale tak ogólnie to to jak miliard innych propozycji nie zostaną wykonane przez najbliższe miliard lat więc nie ma już co spamić z kolejnymi pomysłami i prośbami.