Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Zmina u BOSSów

Czy jesteś za ??
1 pomysłem
10%
 10%  [ 2 ]
2 pomysłem
5%
 5%  [ 1 ]
Sa do kitu.
65%
 65%  [ 13 ]
oba są fajne :>
20%
 20%  [ 4 ]
Głosowań: 20
Wszystkich Głosów: 20

Autor Wiadomość
Zeke 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 81
Wysłany: 26-04-2008, 09:29   Zmina u BOSSów

1.Chodzi o to by Boss zawsze trafiał w swoim 1 hicie (by anty nie było łatwo przez niego przejść). U bossów z atakiem fizycznym 2 pierwsze hity są celne.
2. Każdy boss ma atak magiczny i fizyczny. Atak magiczny o słabej sile z pocisku magicznego. Zawsze nie magiczny boss zaczynałby od ataku z magi ,a potewm po 1 turze gracza zaatakuje z fizycznego i tak do końca walki :> (czyli tak jak zwyczajnie)

Lag 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 26-04-2008, 10:43   

Cytat:
1.Chodzi o to by Boss zawsze trafiał w swoim 1 hicie (by anty nie było łatwo przez niego przejść). U bossów z atakiem fizycznym 2 pierwsze hity są celne.

Wybacz, ale ja jakoś nie widze tu za bardzo idei tego pomysłu. To, czy zużyjemy 1-2 mikstury więcej to niewiele, a mało stracimy jeśli trafi w nas 1 raz, a za drugim chybi. Tu jestem na NIE.

Zeke napisał/a:
2. Każdy boss ma atak magiczny i fizyczny. Atak magiczny o słabej sile z pocisku magicznego. Zawsze nie magiczny boss zaczynałby od ataku z magi ,a potewm po 1 turze gracza zaatakuje z fizycznego i tak do końca walki :> (czyli tak jak zwyczajnie)

Już na początku mówie NIE, dlaczego ? A dlatego, że byłoby to mniej realistyczne ( a jak wiemy staramy się, by gra była jak najbardziej realistyczna), przecież równie dobrze trudniejszym przeciwnikiem od kogoś atakującego magią, może być ktoś, kto zadaje obrażenia zwykłym atakiem fizycznym.

Zeke 
Użytkownik

Level: 81
Wysłany: 26-04-2008, 11:40   

Tylko popatrz na anty ;] Oni takie Bossy rozwalają bez problemu ,a tak . Będą słabsi.

kiriki-kun 
Użytkownik

Level: 43
Wysłany: 26-04-2008, 11:45   

1. Jestem za!
2. Nie bardzo. Minotaur z wielkim toporem atakuje POCISKIEM MAGICZNYM!? beż sensu.

Ukryty_Samuraj 
Użytkownik

Level: 117
Wysłany: 26-04-2008, 13:43   

Ja się może na grze nie znam, ale powiedzmy jak mamy Minotaura (fizyczny) i... Zielonego Smoka (magiczny) no to antywoj Minosa rozwali z palcem w nosie a z Zielonym znowu będzie się długo męczył... Na jedno wychodzi ;/

Pieniądze w karczmie:494G

kiriki-kun 
Użytkownik

Wysłany: 26-04-2008, 13:53   

Jego problem. Źle sę staty rozdał. Na tym w końcu ta gra polega. Umiejętność dobrego rozdawania pónktów statystyk. Nie można przecierz naprawiać każdej postaci z debilnymi statami. No bo walki pvp by zależały tylko od lvl. A fakt, że pokonałem na 30lvl 3 osobową drużyne (30, 19, 8) zawdzięczam statom, i inteligencji. Gdyby pomysł drugi przeszedł, byłoby tylko więcej anty i noobstatów. A ich niewiele lubi. :D

Dragon1297 
Użytkownik

Level: 999
Wysłany: 27-04-2008, 16:59   

kiriki-kun napisał/a:
Na tym w końcu ta gra polega. Umiejętność dobrego rozdawania pónktów statystyk

<rotfl> czy ta gra się nazywa "my stat point's" ? tu chodzi żeby brata uratować ;P
1. Za bardzo nie rozumiem
2. A mi się to podoba!
kiriki-kun napisał/a:
Minotaur z wielkim toporem atakuje POCISKIEM MAGICZNYM!? beż sensu.

A czemu nie? "Wybiło" by to mniejszość anty.
kiriki-kun napisał/a:
A fakt, że pokonałem na 30lvl 3 osobową drużyne

Lol a ja na 53 lv rozwliłem 2 n00bstatów i jeden 55 lv :roll:

kiriki-kun napisał/a:
Gdyby pomysł drugi przeszedł, byłoby tylko więcej anty i noobstatów

Yyy a czemu niby więcej?

kiriki-kun 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2008, 17:21   

Bo anty będzie miał szanse każdego potwora ubić. A tak to antywoj do końca many musi czekać. A jeżeli potwór tylko z magii atakuje, to antywoj obrony magicznej sobie dopakuje, i przestaje być takim anty wojem.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi