Witajcie.Jesli taka sugestia juz byla prosze.O usuniecie tematu.
Ale do rzeczy.Mam taki pomysl.Ze z mobow czasami mogly by wypadac kamienie magi.Od +0 do +3.I byly by rozne rodzaje takich kamieni.np. KAMIEN POTWORA +0,1,2,3 taki moglby dawac +0 3% wieksze zadawane obrazenia na potwory +1 - 4% wieksze obrazenia na potwory +2 6% wieksze obrazenia na potwory i +3 8% wieksze uderzenia na potwory, oraz KAMIEN KRYTKA czyli tak jak od +0,1,2,3 daje takie same procenty jak tamten tyle ze jest to szansa na silne uderzenie czyli np 2000hp uderzymy gdy padlby krytyk poszlo by 2500hp.Ale moglby by byc kamienie na pojedynki.KAMIEN MAGA +0,1,2,3 tez daje takie % ale maga wiecej bendzie bil graczom walczacym magia KAMIEN WOJOWNIKA +0,1,2,3 tez bendzie o jakas ilosc % wiecej wojownika (gracza).Ale zeby nie bylo latwo ze zawsze kamien dziala gdy go zdobedziemy musimy sprobowac go wlozyc do broni.I to nie zawsze sie moze powiedziec.Ale kazde lvl broni miala by swoja maxymalna ilosc do wlozenia kamieni. ODEJMUJE TE KTORE NIE UDALO SIE WLOZYC TEZ SIE ZALICZA.I moglo by byc tak w tych broniach:
1-30lvl broni max -1 kamien do wlozenia
31-60lv broni max -2 kamienie do wlozenia
61-100lvl broni max- 3 kamienie do wlozenia
101-190lv broni max- 4 kamienie do wlozenia
191-240 lv broni max - 5 kamienie do wlozenia
241-300 lv broni max- 7 kamieni do wlozenia
znow cos dla ludzi z masa golda i znajomosci
ulepszacze polepszacze ... a czemu nikt nie proponowal pogarszaczy broni ?
jak dla mnie to nonsens by jakies dziwne smieszne rzeczy z innych mmorpg dodawac , nie pasuje ? zmien gre
Według mnie to nie potrzeba wprowadzania kamieni, zwłaszcza, że są gemy wspomagające. Ta gra nie może być za prosta NA NIE
---
PS
Swmajkel popracuj nad ortografią
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 13-04-2009, 15:19
Za bardzo nagrałeś się w metina koleś.
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 22-04-2009, 10:04
Swmajkel, No to od razu zróbmy że boss to normalny potwór tyle że ma 100 razy więcej hp od normalnego? Wkładasz kamień idziesz na bossa i... Ooo... Nahita poszedł... Ale zabawa!!!
No nie? Zabawa na sto dwa.
Niedługo na forum zaproponują wojskowego z karabinem maszynowym. Później granat jako broń dla maga.
Co od pomysłu myślenie nie boli .
[ Dodano: 22-04-2009, 11:06 ]
O i jeszcze czołga wymyślicie jak gem wspomagający... TO MY-FANTASY A NIE TIBIA,METIN 2,KNIGHT ONLINE, MARGONEM I COŚ TAM JESZCZE!!!
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .