Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 01:01
Nowy temat w dziale targ
Autor Wiadomość
Misiopysio 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 30-05-2009, 22:32   Nowy temat w dziale targ

Mam propozycję wprowadzenia nowego tematu w dziale targ, oprócz normalnego działu proponuje stworzenie list kupców z podziałem na światy, gdzie gracze zajmujący się handlem mogliby ogłaszać swoje oferty na sprzęt. Dział Targ ma ograniczenia a często kupiec z nizszego levelu ma sprzęt ale ni łapie się w przedziale cenowym, więc mozna zrobic listę gdzie każdy kupiec mógłby przedstawiać swoja ofertę i ją na bierząco aktualizować, odpowiedzi byłyby tylko na PW na na liscie byłyby tylko sprzęty z cenami i najdalsze miasto gdzie kupiec może dotrzeć. Żeby nie zaśmiecać tego tematu wpisami pseudokupców albo początkujących z 1 lvl'u mozna wprowadzić ograniczenie wpisu na listę np. dopiero po 50 transakcjach z obrotem sprzedażowym ponad milion.

llludek 
Użytkownik

Level: 69
Wysłany: 30-05-2009, 23:07   

na forum i tak zagląda tylko jakaś 1/100 graczy (jak nie mniej), więc nie wiem, czy taka zmiana przyniesie jakieś skutki...

Kaszka 
Użytkownik Roku 2008!

Level: 181
Wysłany: 31-05-2009, 07:50   

ciach
Ostatnio zmieniony przez Kaszka 18-07-2012, 13:48, w całości zmieniany 1 raz  

Misiopysio 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 31-05-2009, 11:02   

Uzupełninie oferty byłoby w interesie sprzedającego jak tego nie robi jego sprawa, ludzie siedzą godzinami przy grze więc pewnie te kilka minut na zaktualizowanie oferty ich nie zbawi. Gracze z wysokich leveli którzy maja dostęp do większości miast raczej by nie potrzebowali takiej listy, ale ci z nizszych juz tak gdyż czesto maja sprzęty z wysokich leveli które muszą trzymac wiele dni czekajac na kupca, bo nie maja dostepu do miast gdzie on schodzi. Tak wiec tutaj nie tyle chodzi o ruchy, bo oblatany kupiec i tak niemal co dzień objezdża wszystkiem miasta nawet po klka razy, wystawia tam aukcje i sprawdza co jest do kupienia, ale o ułatwienie komunikacji graczy z nizszych leveli z wyzszymi, sam niedawno ponad tydzień szukałem kupca na rogi bawoła a teraz już któryś dzień szukam na mosiezne sprzęty i bojową tarczę.
Czy ta zmiana przyniosłaby skutki nie wiem ale mogłaby sie przydać.

pozdrawiam

Crypton 
Game Master

Level: 230
Wysłany: 31-05-2009, 13:57   

Z odwiedzaniem to najmniejszy problem, zawsze można
w zakładce "Targ" znaleźć miejsce gdzie można by wstawić
odnośnik do działu na forum.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi